AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vodka sosu nasil yapilir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.352
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Vodka sosu nasıl yapılır?​

Soğanı tereyağı ve zeytinyağında soteleyin; Sarımsakları ve ardından votkayı ekleyin. Yaklaşık 30 saniye kadar köpürmesine izin verin ve ardından tavayı ocaktan alın ve domates salçası ile karıştırın; Tavayı tekrar ısıtın ve krema ile karıştırın.

Votka limon nasıl yapılır?​

bir ölçü sıkılmış limon suyu üzerine 4-5 ölçü votka koyarak elde ettiğim benim için dünyanın en güzel kokteyli. tatlı alkollü içkilerden hoşlanmayan ve hatta ekşimtrak olanları sevenler için tuz, buz ve soda ile güzel bir birliktelik içeren hede.
Votkalı makarna nasıl yapılır?
Nasıl Yapılır?
- Sıvıyağı ısıtın, sarımsakları soteleyin.
- Rondodan geçirdiğiniz domatesleri, 1 yk şekeri, tuz ve karabiberi sarımsaklara ekleyin, pişmeye bırakın.
- Makarnayı al dente haşlayın.
- Domatesler suyunu çekince votkayı ekleyip alkolu uçurun.
- Sosa, kremayı karıştırarak ekleyin.
- Makarnaları süzüp, sosa ekleyin.
Rigatoni makarna nasıl yapılır?
Mantardan hemen sonra haşlanmış brokoliyi katın (ben hazır buzluk brokoli kullandım sıcak suda beklettim). 30 saniye sonra soğanı koyun. Hepsi iyice pişince sarımsak sosu üzerine gezdirin. Ardından 400 gr krema ve yarım kepçe sütü katın. Tavuk bulyonu ve sığır bulyonu, karabiber yada pulbiberi katıp karıştırın.

Votka limonla Icilir mi?​

limonu sıkma limon suyundan olursa makbuldür. -ha bir de absolut lemon var, buz bile koymadan, dolaptan çıkartıp içmenizi öneririm. alkoliklerin belirli bir sureden sonra agzi kokutmamasi sebebiyle en cok tercih ettikleri icki.

Votkalı makarna nedir?​

Votkalı makarna; çok kolay, çok lezzetli ve çok eğlenceli, aynı zamanda da değişik makarna tarifi arayanlar için ideal bir tarif. Bu tarifte, votkanın alkolü uçuyor ve yemeğe acı bir lezzet bırakıyor. Bittiğinde, gerçekten çok değişik, deneyenlerin yerken “Bu tat ne tat” diye düşüneceği bir yemek oluyor.
 
Geri
Üst