AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vodafone tv WiFi ile izlenebilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Vodafone tv WiFi ile izlenebilir mi?​

WiFi üzerinden Vodafone TV servisini kullanırken, internet servis sağlayıcınızın size sunduğu servisin koşulları kapsamında ek ücret ödemek durumunda kalabilir, ya da internet kotanızı tüketebilirsiniz. Detaylar için wifi bağlantınızı sağlayan servis sağlayıcınızdan bilgi alabilirsiniz.

Şuan show tv’de ne var?​

SHOW TV YAYIN AKIŞI
Vodafone Tv Ne kadar internet harcar?
Ayda 5 GB’dan fazla data tüketimi Toplam 110 bini aşkın kullanıcısı bulunan Vodafone TV’de halihazırda 60’tan fazla TV kanalı yer alıyor. Vodafone abonelerinin Vodafone TV’yi izleme süresi günde ortalama 40 dakikayı buluyor. Vodafone TV’yi aktif kullanan bir abone bu platformda ayda 5 GB’dan fazla data tüketiyor.

TV 2 GB ne demek?​

3. Red Paketi Vodafone TV için 2 GB internet kullanım hakkının da hediye edildiği bu paketle S Sport, FX, Fox Crime, Fox Life gibi kanalları ve belgesel kanallarını canlı izleyebiliyorsunuz. Ayrıca sinema gösteriminden hemen sonra pek çok filmi izleme şansına sahip oluyorsunuz.

Vodafone tv Netflix var mi?​

Vodafone Red abonelerine de sunulan Netflix Standart Paket ile aynı anda 2 farklı ekrandan bütün HD filmler ya da diziler izlenebiliyor.
Adını Feriha Koydum Show TV Saat Kaçta?
Adını Feriha Koydum Adını Feriha Koydum bugünden itibaren hafta içi her gün 12.30’da Show TV’de!
TRT 1 YAYIN AKIŞI
Vodafone, faturalı tarifeye geçiş yapan kullanıcılarına Vodafone TV Eğlence Paketi ‘ni ücretsiz olarak sunuyor. Üstüne bir de Vodafone TV için 2 GB internet hakkı tanımlıyor. Bu paketin standart ücreti ise 5,9 TL. Pakette 70’den fazla TV kanalını canlı izleme ve 24 saat geri sarma şansına sahip olabiliyorsunuz.
Turkcell TV+ ücretli mi?
Kurumsal Herkes için TV+ 10 GB Paketi : 37,99 TL /ay – 25 saat kayıt süresi içinde. Kurumsal Giriş TV+ 15 GB Paketi : 40,99 TL/ay. Kurumsal Giriş TV+ 30 GB Paketi : 52,99 TL/ay. Temel TV+ 5 GB Paketi : 18,90 TL/ay.

Geri