AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vodafone TV wifi ile izlenebilir mi?

Editör

Yeni Üye

Vodafone tv WiFi ile izlenebilir mi?​

WiFi üzerinden Vodafone TV servisini kullanırken, internet servis sağlayıcınızın size sunduğu servisin koşulları kapsamında ek ücret ödemek durumunda kalabilir, ya da internet kotanızı tüketebilirsiniz. Detaylar için wifi bağlantınızı sağlayan servis sağlayıcınızdan bilgi alabilirsiniz.

Şuan show tv’de ne var?​

SHOW TV YAYIN AKIŞI
- 00:15. Üç Kuruş Saat: 00:15 – 02:45 (150 dakika)
- 02:45. Aziz. Saat: 02:45 – 05:00 (135 dakika)
- 05:00. Aşk Laftan Anlamaz. Saat: 05:00 – 06:45 (105 dakika)
- 06:45. Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu.
- 08:00. Bu Sabah.
- 10:15. Dr.
- 12:15. Gelin Evi.
- 15:00. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme.

Vodafone Tv Ne kadar internet harcar?​

Vodafone Tv Ne kadar internet harcar?
Ayda 5 GB’dan fazla data tüketimi Toplam 110 bini aşkın kullanıcısı bulunan Vodafone TV’de halihazırda 60’tan fazla TV kanalı yer alıyor. Vodafone abonelerinin Vodafone TV’yi izleme süresi günde ortalama 40 dakikayı buluyor. Vodafone TV’yi aktif kullanan bir abone bu platformda ayda 5 GB’dan fazla data tüketiyor.

TV 2 GB ne demek?​

3. Red Paketi Vodafone TV için 2 GB internet kullanım hakkının da hediye edildiği bu paketle S Sport, FX, Fox Crime, Fox Life gibi kanalları ve belgesel kanallarını canlı izleyebiliyorsunuz. Ayrıca sinema gösteriminden hemen sonra pek çok filmi izleme şansına sahip oluyorsunuz.

Vodafone tv Netflix var mi?​

Vodafone Red abonelerine de sunulan Netflix Standart Paket ile aynı anda 2 farklı ekrandan bütün HD filmler ya da diziler izlenebiliyor.

Adını Feriha Koydum Show TV Saat Kaçta?​

Adını Feriha Koydum Show TV Saat Kaçta?
Adını Feriha Koydum Adını Feriha Koydum bugünden itibaren hafta içi her gün 12.30’da Show TV’de!
Bugun TRT 1 de ne var?​
TRT 1 YAYIN AKIŞI
- 00:15. Gönül Dağı Saat: 00:15 – 03:00 (165 dakika)
- 03:00. Alparslan: Büyük Selçuklu. Saat: 03:00 – 05:30 (150 dakika)
- 05:30. Aslan Ailem. Saat: 05:30 – 08:15 (165 dakika)
- 08:15. Dr. Yerebakan ile Hayatın Ritmi.
- 09:30. Alişan ile Hayata Gülümse.
- 12:15. Şefin Özel Konuğu.
- 13:15. Beni Böyle Sev.
- 16:30. Seksenler.
Vodafone tv kac gb?​
Vodafone, faturalı tarifeye geçiş yapan kullanıcılarına Vodafone TV Eğlence Paketi ‘ni ücretsiz olarak sunuyor. Üstüne bir de Vodafone TV için 2 GB internet hakkı tanımlıyor. Bu paketin standart ücreti ise 5,9 TL. Pakette 70’den fazla TV kanalını canlı izleme ve 24 saat geri sarma şansına sahip olabiliyorsunuz.

Turkcell TV+ ücretli mi?​

Turkcell TV+ ücretli mi?
Kurumsal Herkes için TV+ 10 GB Paketi : 37,99 TL /ay – 25 saat kayıt süresi içinde. Kurumsal Giriş TV+ 15 GB Paketi : 40,99 TL/ay. Kurumsal Giriş TV+ 30 GB Paketi : 52,99 TL/ay. Temel TV+ 5 GB Paketi : 18,90 TL/ay.

Vodafone TV servisini Wi-Fi üzerinden kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. İnternet servis sağlayıcınızın sunduğu hizmet koşullarına göre ek ücretler ödeyebilir veya internet kotasını aşabilirsiniz. Bu nedenle, Wi-Fi bağlantınızı sağlayan servis sağlayıcınızdan detaylı bilgi almanız önemlidir.

Vodafone TV, 60'tan fazla TV kanalını içeren bir platformdur ve abonelerin günlük ortalama izleme süresi 40 dakikadır. Dolayısıyla, aktif bir Vodafone TV abonesi ayda ortalama 5 GB'dan fazla veri tüketebilir. Bu nedenle internet kullanımınızı kontrol etmek ve gerektiğinde kotanızı artırmak önemlidir.

Şu anda Show TV'de yayınlanan programlar arasında "Üç Kuruş Saat", "Aziz", "Aşk Laftan Anlamaz", "Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu", "Bu Sabah", "Dr.", "Gelin Evi", "Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme" bulunmaktadır. Ayrıca, "Adını Feriha Koydum" hafta içi her gün saat 12.30'da Show TV'de izleyicilerle buluşmaktadır.

Vodafone TV'nin farklı paketleri arasında yer alan 2 GB internet kullanım hakkı, özel kanalları canlı izleme ve sinema gösteriminden sonra filmleri izleme gibi avantajlar sunmaktadır. Ayrıca, Vodafone Red abonelerine sunulan Netflix Standart Paket ile HD filmler ve dizileri 2 farklı ekrandan izleme imkanı bulunmaktadır.

Turkcell TV+ hizmetleri çeşitli paketlerle sunulmaktadır ve bu paketlere göre farklı ücretlendirme yapılır. Örneğin, Temel TV+ 5 GB Paketi 18,90 TL/ay gibi bir ücretle sunulmaktadır. Diğer paketler arasında 10 GB, 15 GB ve 30 GB gibi seçenekler bulunmaktadır. Paket seçeneklerine göre sunulan hizmetler değişiklik gösterebilir.

Geri