AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vodafone SMS ile bana ne var?

Editör

Yeni Üye

Vodafone SMS ile bana ne var?​

“Bana Ne Var?” Nasıl Kullanılır?
- Yanımda uygulamasını indirip cihazınıza kurduktan sonra sisteme giriş yapmanız gerekir.
- Eğer şifrenizi bilmiyorsanız ya da bu uygulamayı ilk kez kullanacaksanız S yazıp 7000’e kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Her şey yanımda ne?​

Vodafone Yanımda içerisinden Her Şey Yanımda sayfasına girip satın almak istediğiniz ürünleri görüntüleyebilir ve satın almak istediğiniz ürünleri ‘Sepete Ekle’ butonuna tıklayarak sepetinize ekleyebilirsiniz. Adres ve kart bilgilerinizi tamamlandıktan sonra siparişinizi onaylayarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Vodafone alışveriş nasıl yapılır?​

Vodafone alışveriş nasıl yapılır?
Alışveriş yapabilmeniz için Vodafone bireysel müşterisi olmanız gerekmektedir. Vodafone Yanımda uygulama menüsünde yer alan “Online Mağaza” veya telefonlar sayfasından satışa sunulan telefonları görebilirsiniz.

Vodafone çark çevirme SMS ile nasıl yapılır?​

Uygulamayı telefonlarına yükleyen Vodafone’luların sürpriz hediyelerden birini kazanmak için her pazartesi uygulamaya girmeleri, akıllı telefon sahibi olmayanların ise 5065’e kısa mesaj (SMS) atmaları yeterli oluyor.

Vodafone hediye çarkı nasıl yapılır?​

Vodafone Yanımda’ya girerek Hediye Çarkı’nı çevirin, her hafta size özel hediyeler kazanın! Hediye Çarkı’nı haftanın istediğiniz günü çevirmeyi unutmayın!

Vodafone her şey yanımda hangi kargo ile çalışıyor?​

Vodafone her şey yanımda hangi kargo ile çalışıyor?
Siparişleriniz MNG Kargo ile iletilmektedir. Kargo firması siparişi sadece hattın yasal sahibine ve imza karşılığı teslim etmektedir. Ayrıca kargo firması teslimatın aşamaları ile ilgili SMS yolu ile bilgi aktarmaktadır. Lütfen teslimat sırasında kimliğinizi yanınızda bulundurunuz.
Vodafone yanımda ne işe yarar?​
Vodafone Yanımda Uygulaması ile; – Tarifenizdeki ve paketlerinizdeki kalan kullanımları, güncel faturanıza dair detayları öğrenebilirsiniz. – Faturanızı ödeyebilir, Cep Lira (faturasız hatlar) yükleyebilirsiniz. – Tarife değişikliği yapabilir, ek paket satın alabilirsiniz.
Vodafone faturama yansıt nedir?​
Vodafone Süpermarket’te tüm müşterilerimiz kredi/banka kartlarını kullanarak Online Ödeme seçeneği ile sipariş verebilir. Vodafone’lulara özel Faturama Yansıt seçeneği ile Süpermarket harcamasını Vodafone faturasına yansıtarak siparişlerini tamamlayabilir.

Vodafone mobil ödeme ile ne yapabilirim?​

Vodafone mobil ödeme ile ne yapabilirim?
Vodafone abonelerine özel Vodafone Mobil Ödeme servisi ile; Google Play, App Store, Spotify gibi pek çok anlaşmalı iş yerinde ödemenizi hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde hattınıza yansıtarak gerçekleştirebilirsiniz.

Vodafone’da hangi kampanyalar var?​

1 aylık Xbox Game Pass for PC Hediyen ile yüzlerce oyuna sınırsız ak! Arkadaşını Vodafone Evde İnternet’li yap, 3 ay geçerli 30GB hediye internet kazan! Vodafone Evde İnternet’li olun , Her Şey Yanımda’dan 200 TL Hediye Çeki kazanın! Sınırsız Tiktok Pass 25 TL yerine ayda sadece 15TL!

Merhaba! Vodafone SMS ile bana ne var konulu mesajınızla ilgili detaylı bilgiler paylaşmak isterim:

Vodafone'nun "Bana Ne Var?" hizmetini kullanabilmek için öncelikle Yanımda uygulamasını indirip cihazınıza kurmalı ve sisteme giriş yapmalısınız. Eğer şifrenizi bilmiyorsanız ya da uygulamayı ilk kez kullanacaksanız, S yazıp 7000'e kısa mesaj göndererek yardım alabilirsiniz.

Ayrıca, "Her Şey Yanımda" sayfasından alışveriş yapabilirsiniz. Bu sayfada istediğiniz ürünleri görüntüleyip sepetinize ekleyerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Ürünleri satın alırken adres ve kart bilgilerinizi girdikten sonra siparişi onaylayarak alışverişi tamamlayabilirsiniz.

Vodafone alışverişi yapabilmek için Vodafone bireysel müşterisi olmalısınız. Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden "Online Mağaza" veya telefonlar sayfasından satışa sunulan ürünleri görebilir ve satın alabilirsiniz.

Ayrıca, Vodafone'nun hediye çarkı ile sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz. Uygulamaya giren kullanıcılar her pazartesi çarkı çevirerek hediyeler kazanabilirler. Akıllı telefon sahibi olmayanlar ise 5065'e kısa mesaj atarak çarkı çevirebilirler.

Vodafone Yanımda uygulaması aracılığıyla tarifenizdeki kalan kullanımları, güncel fatura detaylarını öğrenebilir, faturanızı ödeyebilir, tarife değişikliği yapabilir ve ek paketler satın alabilirsiniz.

Son olarak, Vodafone mobil ödeme ile Google Play, App Store, Spotify gibi platformlardan alışveriş yapabilir ve ödemelerinizi hattınıza yansıtarak gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer başka sorularınız varsa, memnuniyetle cevaplamaya hazırım!

Geri