- Konu Yazar
Vodafone kalan dakikaları nasıl öğrenebilirim?
Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000’e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.Türk Telekom kaç dakikam kaldı?
3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333’ü arayarak ya da TL yazıp 9333’e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz.Dakikam ne kadar kaldı?
Dakikam ne kadar kaldı?Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuzdan *159# tuşlayarak “ara” tuşuna basabilir ya da K urumsal Online İşlemler üzerinden sorgulayabilirsiniz.
Vodafone hattımı ne zaman aldım?
Vodafone hattımı ne zaman aldım?Başvuru yaptığınız telefon numarası ile Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaparak “Başvurularım” menüsüne tıklayın. Başvuruda bulunduğunuz hattın güncel durumunu bu alandan öğrenebilirsiniz.
Kaç GB internetim kaldığını nasıl öğrenebilirim?
Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000’e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.Kaç megabayt internetim kaldı?
İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Faturalı hatlar için yapılan sorgularda son 1 saat içerisinde yapmış olduğunuz kullanımlar dahil değildir.Turk Telekoma nasıl giriş yapılır?
Turk Telekoma nasıl giriş yapılır?Parmak izi (Touch ID) ile giriş özelliği bulunan bir çok IOS ve Android işletim sistemine sahip cihaz üzerinden Türk Telekom Online İşlemler Uygulamasına parola gerektirmeden giriş yapma imkanı sunar. Parmak izi ile giriş yapabilmek için bir kereye mahsus aktivasyon yapılması gerekmektedir.
Öğrenci hatları kaç para?
Öğrenci hatları kaç para?MobilÖğrenci Tarifesi’nde olmayan müşterilerden, MobilÖğrenci Tarifesi’ne geçişlerde, müşteri faturalı hat sahibi ise KDV ve ÖİV dahil 30 TL alınır. Faturalı hatlardan yapılan geçişlerde, 30 TL tutarı son faturaya yansıtılır.
MUZIK yazıp 5555 ‘e gönderin; Genç Mobil Tarifesi’nin geçiş ücreti faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dahil 30 TL’dir. Faturasız hatlardan geçişler ücretsizdir.