- Konu Yazar
Vodafone arama geçmişi nasıl bulunur? Vodafone kullanıcıları, arama geçmişlerini kolayca bulabilir ve kontrol edebilirler. Arama geçmişi, Vodafone mobil uygulaması veya Vodafone self servis üzerinden erişilebilir. Self servis üzerinden arama geçmişini görüntülemek için hesap ayarlarına girmeniz gerekmektedir. Arama geçmişinizin tamamını veya belirli bir tarih aralığını görüntüleyebilirsiniz. Arama geçmişini silmek için ise yine aynı menüden seçim yapmanız yeterlidir. Vodafone arama geçmişi, gizlilik ve güvenlik önlemleriyle korunmaktadır. Kullanıcılar, kişisel bilgilerin gizliliğini sağlamak için dikkatli olmalıdır. Arama geçmişi, rehber bilgileri veya arama süresi gibi ayrıntıları içerebilir.
İçindekiler
Vodafone arama geçmişini bulmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Vodafone hattınızın yanında bulunan telefonunuzun ana ekranına gidin.
2. Adım: Telefonunuzun “Ayarlar” veya “Ayarlar ve Gizlilik” gibi bir menü seçeneği bulunuyor olabilir. Bu menüye girin.
3. Adım: Ayarlar menüsünde “Uygulamalar” veya “Uygulama Yöneticisi” gibi bir seçenek görüntülenir. Bu seçeneği seçin.
4. Adım: Karşınıza yüklü uygulamaların bir listesi çıkacaktır. Bu listeden “Telefon” veya “Çağrı” gibi bir uygulama bulun ve ona tıklayın.
5. Adım: Çağrı uygulamasının ayarlarına girdiğinizde, “Arama Geçmişi” veya “Geçmiş” gibi bir seçenek göreceksiniz. Bu seçeneği seçin.
6. Adım: Artık Vodafone hattınızın arama geçmişini görüntüleyebilirsiniz. Burada yapılan aramaların tarihini, saatini ve numarasını bulabilirsiniz.
Bu adımları takip ederek Vodafone arama geçmişinizi bulabilirsiniz. Unutmayın, telefonunuzun marka ve modeline göre adımlar biraz farklılık gösterebilir.
Vodafone arama geçmişini silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Telefonunuzun ana ekranına gidin ve “Telefon” veya “Çağrı” uygulamasını açın.
2. Adım: Çağrı uygulamasının ayarlarına girdiğinizde, “Arama Geçmişi” veya “Geçmiş” gibi bir seçenek göreceksiniz. Bu seçeneği seçin.
3. Adım: Arama geçmişindeki tüm görüşmeleri göreceksiniz. Burada “Tümünü Sil” veya “Hepsini Sil” gibi bir seçenek bulunur. Bu seçeneği seçin.
4. Adım: Onay ekranı çıkarsa, “Evet” veya “Tamam” gibi bir seçeneği seçerek arama geçmişini silme işlemini onaylayın.
Artık Vodafone arama geçmişi silme işlemi tamamlanmış olacaktır. Böylece yapılan tüm aramaların kayıtları temizlenmiş olacaktır.
Vodafone arama geçmişi, genellikle operatörün politikalarına bağlı olarak belirli bir süreyle saklanır. Ancak, bu süre genellikle 1 yıl veya daha uzun olabilir. Saklanan arama geçmişi, kullanıcının özel bilgilerinin korunması ve hizmet sağlayıcının yasal gereksinimlere uyması için gereklidir.
Vodafone’un arama geçmişini ne kadar süreyle sakladığına dair kesin bir bilgiye sahip olmak için Vodafone müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Müşteri hizmetleri size bu konuda daha detaylı bilgi sağlayacaktır.
Evet, Vodafone arama geçmişi mahkeme kararıyla istenebilir. Yasal süreçler veya soruşturmalar kapsamında, mahkemeler arama geçmişine erişim talebinde bulunabilir. Bu durumda Vodafone, mahkeme kararı gereği arama geçmişini ilgili mercilere sağlamak zorundadır.
Özel hayatın gizliliği ve kişisel verilerin korunması gibi konular göz önünde bulundurulduğunda, arama geçmişinin ancak yasal prosedürlerle talep edilebileceğini unutmayın.
Evet, Vodafone arama geçmişi genellikle internet üzerinden görüntülenebilir. Vodafone’un resmi web sitesine giriş yaparak, müşteri hesabınıza giriş yapmanız ve ardından arama geçmişini kontrol etmek istediğiniz hattı seçmeniz gerekmektedir.
Bununla birlikte, Vodafone’un web sitesi veya müşteri hesabı üzerinden arama geçmişini görüntüleme özelliği bazı durumlarda kısıtlanabilir veya mevcut olmayabilir. Bu durumda, Vodafone müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek arama geçmişinizi nasıl görüntüleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz.
Vodafone arama geçmişi, genellikle kullanıcının özel bilgilerinin ve gizliliğinin korunması amacıyla güvence altına alınır. Ancak, bazı durumlarda arama geçmişi başkaları tarafından görülebilir olabilir.
Örneğin, aynı telefonu kullanan başka bir kişi veya cihaz arama geçmişini görüntüleyebilir. Bu nedenle, telefonunuzu başkalarına verirken veya kullanırken dikkatli olmanız önemlidir.
Ayrıca, yetkili merciler veya mahkeme kararı gibi yasal süreçler kapsamında arama geçmişi talep edilebilir ve bu durumda arama geçmişi paylaşılabilir.
Vodafone arama geçmişi, genellikle belirli bir sayıda kaydı saklar. Bu sayı, operatörün politikalarına ve hizmet şartlarına bağlı olarak değişebilir. Çoğu durumda, arama geçmişi 100-200 kayıt arasında saklanır.
Yeni bir arama yapıldığında, en eski kayıtların otomatik olarak silinebileceğini unutmayın. Bu nedenle, arama geçmişinizin tamamını görüntüleyebilmek için düzenli olarak kontrol etmeniz önemlidir.
Vodafone arama geçmişi, aşağıdaki bilgileri içerebilir:
– Arama yapılan numara: Arama geçmişindeki kayıtların yanında aranan numaraların tam veya kısmi olarak görüntülenebilir.
– Arama tarihi ve saati: Her aramanın yapıldığı tarih ve saat bilgisi kaydedilir.
– Arama süresi: Arama geçmişindeki kayıtların yanında aramanın ne kadar süreyle gerçekleştiği bilgisi bulunabilir.
– Arama türü: Arama geçmişindeki kayıtların yanında aramanın gelen veya giden olarak nitelendirildiği bilgisi yer alabilir.
Bu bilgiler arama geçmişindeki kayıtlara bağlı olarak değişebilir. Arama geçmişinde farklı bilgiler de bulunabilir.
Vodafone arama geçmişini engellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Telefonunuzun ana ekranına gidin ve “Telefon” veya “Çağrı” uygulamasını açın.
2. Adım: Çağrı uygulamasının ayarlarına girdiğinizde, “Arama Geçmişi” veya “Geçmiş” gibi bir seçenek göreceksiniz. Bu seçeneği seçin.
3. Adım: Arama geçmişini engellemek için “Geçmişi Kaydetme” veya “Geçmişi Sakla” gibi bir seçenek bulunur. Bu seçeneği kapatın veya devre dışı bırakın.
Artık Vodafone arama geçmişi kaydedilmeyecektir. Ancak unutmayın, bu ayar sadece yeni aramalar için geçerli olacaktır. Daha önce kaydedilen arama geçmişleri yine görüntülenebilir olacaktır.
Vodafone, bazı telefon modellerinde arama geçmişini otomatik olarak silme özelliği sunabilir. Bu özellik, telefonunuzun işletim sistemine ve çağrı uygulamasına bağlı olarak değişebilir.
Eğer telefonunuzda bu özellik mevcutsa, arama geçmişini belirli bir süre sonra otomatik olarak silme seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu sayede arama geçmişi düzenli olarak temizlenmiş olur.
Bu özelliği kullanmak için telefonunuzun ayarlarında “Arama Geçmişini Otomatik Sil” veya benzer bir seçeneği arayabilirsiniz. Bu seçeneği etkinleştirdiğinizde, arama geçmişi belirli bir süre sonra otomatik olarak silinecektir.
Vodafone arama geçmişi, aşağıdaki durumlarda silinebilir:
– Kullanıcı tarafından silme: Kullanıcı, arama geçmişini manuel olarak silme seçeneğini kullanarak silebilir.
– Otomatik silme ayarı: Telefonunuzda otomatik silme özelliği aktifse, arama geçmişi belirli bir süre sonra otomatik olarak silinebilir.
– Telefon sıfırlanması: Telefonunuz sıfırlanırsa veya fabrika ayarlarına döndürülürse, arama geçmişi de silinir.
– Hesap değişikliği: Vodafone hattınızı değiştirir veya başka bir operatöre geçiş yaparsanız, arama geçmişi de silinebilir.
Bunlar arama geçmişinin silinebileceği bazı durumlar olabilir. Ancak, telefonunuzun marka ve modeline bağlı olarak durumlar farklılık gösterebilir.
Vodafone, arama geçmişi görüntülemek için genellikle ücretsiz bir hizmet sunar. Ancak, bazı durumlarda daha detaylı bir arama geçmişi raporu almak için ücretli servisler sunulabilir.
Ücretli servislerle daha detaylı bir arama geçmişi raporu almak isterseniz, Vodafone müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Müşteri hizmetleri size bu konuda daha fazla bilgi sağlayacaktır.
Vodafone arama geçmişi, genellikle aşağıdaki yollarla kaydedilir:
– Telefonun çağrı hafızası: Telefonunuz arama geçmişini çağrı hafızasında kaydeder. Bu hafıza, yapılan aramaların tarihini, saatini, numarasını ve süresini içerir.
– SIM kart: SIM kartınızda da arama geçmişi kaydedilebilir. Ancak, bu kayıtlar genellikle sınırlı sayıda olabilir ve yeni aramalar yapıldıkça eski kayıtlar silinebilir.
– Operatör veritabanı: Vodafone, arama geçmişini kendi veritabanında da kaydedebilir. Bu, kullanıcının arama geçmişinin yedeklenmesi ve korunması için önemlidir.
Bu yollar arama geçmişinin kaydedilme şekillerinden bazılarıdır. Kayıt yöntemleri telefonun marka ve modeline bağlı olarak değişebilir.
Vodafone arama geçmişini indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Vodafone’un resmi web sitesine gidin ve müşteri hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Hesabım” veya “Ayarlar” gibi bir seçenek bulunabilir. Bu seçeneği seçin.
3. Adım: Hesap ayarları arasında “Arama Geçmişi İndirme” veya benzer bir seçenek olabilir. Bu seçeneği seçin.
4. Adım: İndirme işlemi için gerekli bilgileri girin ve “İndir” veya “Raporu İndir” gibi bir seçeneği tıklayın.
Artık Vodafone arama geçmişinizi indirmiş olacaksınız. İndirilen dosya genellikle bir rapor veya Excel tablosu şeklinde olabilir.
Vodafone arama geçmişi, aşağıdaki amaçlarla kullanılabilir:
– Fatura detayları: Arama geçmişi, fatura detaylarında kullanılabilir. Özellikle gelen ve giden aramaların ücretlendirmesi için kullanılabilir.
– Performans analizi: Vodafone, arama geçmişini kullanarak ağ performansını analiz edebilir. Bu anal
Vodafone Arama Geçmişi Nasıl Bulunur? – Vodafone mobil uygulamasında arama geçmişinizi bulabilirsiniz.
Arama geçmişinizi sorgulamak için *123*1# tuşlayın.
Arama geçmişi detayları – Fatura dökümünde görüntülenebilir.
Arama kayıtlarınızı online fatura veya müşteri hizmetlerinden talep edebilirsiniz.
Arama geçmişi detaylarınızı Vodafone İnternet Şubesi üzerinden görüntüleyin.
İçindekiler
Vodafone Arama Geçmişi Nasıl Bulunur?
Vodafone arama geçmişini bulmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:1. Adım: Vodafone hattınızın yanında bulunan telefonunuzun ana ekranına gidin.
2. Adım: Telefonunuzun “Ayarlar” veya “Ayarlar ve Gizlilik” gibi bir menü seçeneği bulunuyor olabilir. Bu menüye girin.
3. Adım: Ayarlar menüsünde “Uygulamalar” veya “Uygulama Yöneticisi” gibi bir seçenek görüntülenir. Bu seçeneği seçin.
4. Adım: Karşınıza yüklü uygulamaların bir listesi çıkacaktır. Bu listeden “Telefon” veya “Çağrı” gibi bir uygulama bulun ve ona tıklayın.
5. Adım: Çağrı uygulamasının ayarlarına girdiğinizde, “Arama Geçmişi” veya “Geçmiş” gibi bir seçenek göreceksiniz. Bu seçeneği seçin.
6. Adım: Artık Vodafone hattınızın arama geçmişini görüntüleyebilirsiniz. Burada yapılan aramaların tarihini, saatini ve numarasını bulabilirsiniz.
Bu adımları takip ederek Vodafone arama geçmişinizi bulabilirsiniz. Unutmayın, telefonunuzun marka ve modeline göre adımlar biraz farklılık gösterebilir.
Vodafone Arama Geçmişi Silme Nasıl Yapılır?
Vodafone arama geçmişini silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:1. Adım: Telefonunuzun ana ekranına gidin ve “Telefon” veya “Çağrı” uygulamasını açın.
3. Adım: Arama geçmişindeki tüm görüşmeleri göreceksiniz. Burada “Tümünü Sil” veya “Hepsini Sil” gibi bir seçenek bulunur. Bu seçeneği seçin.
4. Adım: Onay ekranı çıkarsa, “Evet” veya “Tamam” gibi bir seçeneği seçerek arama geçmişini silme işlemini onaylayın.
Artık Vodafone arama geçmişi silme işlemi tamamlanmış olacaktır. Böylece yapılan tüm aramaların kayıtları temizlenmiş olacaktır.
Vodafone Arama Geçmişi Ne Kadar Süreyle Saklanır?
Vodafone arama geçmişi, genellikle operatörün politikalarına bağlı olarak belirli bir süreyle saklanır. Ancak, bu süre genellikle 1 yıl veya daha uzun olabilir. Saklanan arama geçmişi, kullanıcının özel bilgilerinin korunması ve hizmet sağlayıcının yasal gereksinimlere uyması için gereklidir.Vodafone’un arama geçmişini ne kadar süreyle sakladığına dair kesin bir bilgiye sahip olmak için Vodafone müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Müşteri hizmetleri size bu konuda daha detaylı bilgi sağlayacaktır.
Vodafone Arama Geçmişi Mahkeme Kararıyla İstenilebilir mi?
Evet, Vodafone arama geçmişi mahkeme kararıyla istenebilir. Yasal süreçler veya soruşturmalar kapsamında, mahkemeler arama geçmişine erişim talebinde bulunabilir. Bu durumda Vodafone, mahkeme kararı gereği arama geçmişini ilgili mercilere sağlamak zorundadır.Özel hayatın gizliliği ve kişisel verilerin korunması gibi konular göz önünde bulundurulduğunda, arama geçmişinin ancak yasal prosedürlerle talep edilebileceğini unutmayın.
Vodafone Arama Geçmişi İnternet Üzerinden Görüntülenebilir mi?
Evet, Vodafone arama geçmişi genellikle internet üzerinden görüntülenebilir. Vodafone’un resmi web sitesine giriş yaparak, müşteri hesabınıza giriş yapmanız ve ardından arama geçmişini kontrol etmek istediğiniz hattı seçmeniz gerekmektedir.Bununla birlikte, Vodafone’un web sitesi veya müşteri hesabı üzerinden arama geçmişini görüntüleme özelliği bazı durumlarda kısıtlanabilir veya mevcut olmayabilir. Bu durumda, Vodafone müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek arama geçmişinizi nasıl görüntüleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz.
Vodafone Arama Geçmişi Başkası Tarafından Görülebilir mi?
Vodafone arama geçmişi, genellikle kullanıcının özel bilgilerinin ve gizliliğinin korunması amacıyla güvence altına alınır. Ancak, bazı durumlarda arama geçmişi başkaları tarafından görülebilir olabilir.Örneğin, aynı telefonu kullanan başka bir kişi veya cihaz arama geçmişini görüntüleyebilir. Bu nedenle, telefonunuzu başkalarına verirken veya kullanırken dikkatli olmanız önemlidir.
Ayrıca, yetkili merciler veya mahkeme kararı gibi yasal süreçler kapsamında arama geçmişi talep edilebilir ve bu durumda arama geçmişi paylaşılabilir.
Vodafone Arama Geçmişi Kaç Kayıt Saklar?
Vodafone arama geçmişi, genellikle belirli bir sayıda kaydı saklar. Bu sayı, operatörün politikalarına ve hizmet şartlarına bağlı olarak değişebilir. Çoğu durumda, arama geçmişi 100-200 kayıt arasında saklanır.Yeni bir arama yapıldığında, en eski kayıtların otomatik olarak silinebileceğini unutmayın. Bu nedenle, arama geçmişinizin tamamını görüntüleyebilmek için düzenli olarak kontrol etmeniz önemlidir.
Vodafone Arama Geçmişi Hangi Bilgileri İçerir?
Vodafone arama geçmişi, aşağıdaki bilgileri içerebilir:– Arama yapılan numara: Arama geçmişindeki kayıtların yanında aranan numaraların tam veya kısmi olarak görüntülenebilir.
– Arama tarihi ve saati: Her aramanın yapıldığı tarih ve saat bilgisi kaydedilir.
– Arama süresi: Arama geçmişindeki kayıtların yanında aramanın ne kadar süreyle gerçekleştiği bilgisi bulunabilir.
– Arama türü: Arama geçmişindeki kayıtların yanında aramanın gelen veya giden olarak nitelendirildiği bilgisi yer alabilir.
Bu bilgiler arama geçmişindeki kayıtlara bağlı olarak değişebilir. Arama geçmişinde farklı bilgiler de bulunabilir.
Vodafone Arama Geçmişi Nasıl Engellenir?
Vodafone arama geçmişini engellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:1. Adım: Telefonunuzun ana ekranına gidin ve “Telefon” veya “Çağrı” uygulamasını açın.
3. Adım: Arama geçmişini engellemek için “Geçmişi Kaydetme” veya “Geçmişi Sakla” gibi bir seçenek bulunur. Bu seçeneği kapatın veya devre dışı bırakın.
Artık Vodafone arama geçmişi kaydedilmeyecektir. Ancak unutmayın, bu ayar sadece yeni aramalar için geçerli olacaktır. Daha önce kaydedilen arama geçmişleri yine görüntülenebilir olacaktır.
Vodafone Arama Geçmişi Otomatik Silme Özelliği Var mı?
Vodafone, bazı telefon modellerinde arama geçmişini otomatik olarak silme özelliği sunabilir. Bu özellik, telefonunuzun işletim sistemine ve çağrı uygulamasına bağlı olarak değişebilir.Eğer telefonunuzda bu özellik mevcutsa, arama geçmişini belirli bir süre sonra otomatik olarak silme seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu sayede arama geçmişi düzenli olarak temizlenmiş olur.
Bu özelliği kullanmak için telefonunuzun ayarlarında “Arama Geçmişini Otomatik Sil” veya benzer bir seçeneği arayabilirsiniz. Bu seçeneği etkinleştirdiğinizde, arama geçmişi belirli bir süre sonra otomatik olarak silinecektir.
Vodafone Arama Geçmişi Hangi Durumlarda Silinir?
Vodafone arama geçmişi, aşağıdaki durumlarda silinebilir:– Kullanıcı tarafından silme: Kullanıcı, arama geçmişini manuel olarak silme seçeneğini kullanarak silebilir.
– Otomatik silme ayarı: Telefonunuzda otomatik silme özelliği aktifse, arama geçmişi belirli bir süre sonra otomatik olarak silinebilir.
– Telefon sıfırlanması: Telefonunuz sıfırlanırsa veya fabrika ayarlarına döndürülürse, arama geçmişi de silinir.
– Hesap değişikliği: Vodafone hattınızı değiştirir veya başka bir operatöre geçiş yaparsanız, arama geçmişi de silinebilir.
Bunlar arama geçmişinin silinebileceği bazı durumlar olabilir. Ancak, telefonunuzun marka ve modeline bağlı olarak durumlar farklılık gösterebilir.
Vodafone Arama Geçmişi İçin Ücretli Servis Var mı?
Vodafone, arama geçmişi görüntülemek için genellikle ücretsiz bir hizmet sunar. Ancak, bazı durumlarda daha detaylı bir arama geçmişi raporu almak için ücretli servisler sunulabilir.Ücretli servislerle daha detaylı bir arama geçmişi raporu almak isterseniz, Vodafone müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Müşteri hizmetleri size bu konuda daha fazla bilgi sağlayacaktır.
Vodafone Arama Geçmişi Hangi Yollarla Kaydedilir?
Vodafone arama geçmişi, genellikle aşağıdaki yollarla kaydedilir:– Telefonun çağrı hafızası: Telefonunuz arama geçmişini çağrı hafızasında kaydeder. Bu hafıza, yapılan aramaların tarihini, saatini, numarasını ve süresini içerir.
– SIM kart: SIM kartınızda da arama geçmişi kaydedilebilir. Ancak, bu kayıtlar genellikle sınırlı sayıda olabilir ve yeni aramalar yapıldıkça eski kayıtlar silinebilir.
– Operatör veritabanı: Vodafone, arama geçmişini kendi veritabanında da kaydedebilir. Bu, kullanıcının arama geçmişinin yedeklenmesi ve korunması için önemlidir.
Bu yollar arama geçmişinin kaydedilme şekillerinden bazılarıdır. Kayıt yöntemleri telefonun marka ve modeline bağlı olarak değişebilir.
Vodafone Arama Geçmişi Nasıl İndirilir?
Vodafone arama geçmişini indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:1. Adım: Vodafone’un resmi web sitesine gidin ve müşteri hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Hesabım” veya “Ayarlar” gibi bir seçenek bulunabilir. Bu seçeneği seçin.
3. Adım: Hesap ayarları arasında “Arama Geçmişi İndirme” veya benzer bir seçenek olabilir. Bu seçeneği seçin.
4. Adım: İndirme işlemi için gerekli bilgileri girin ve “İndir” veya “Raporu İndir” gibi bir seçeneği tıklayın.
Artık Vodafone arama geçmişinizi indirmiş olacaksınız. İndirilen dosya genellikle bir rapor veya Excel tablosu şeklinde olabilir.
Vodafone Arama Geçmişi Hangi Amaçlarla Kullanılır?
Vodafone arama geçmişi, aşağıdaki amaçlarla kullanılabilir:– Fatura detayları: Arama geçmişi, fatura detaylarında kullanılabilir. Özellikle gelen ve giden aramaların ücretlendirmesi için kullanılabilir.
– Performans analizi: Vodafone, arama geçmişini kullanarak ağ performansını analiz edebilir. Bu anal
Vodafone Arama Geçmişi Nasıl Bulunur?
Vodafone Arama Geçmişi Nasıl Bulunur? | Arama geçmişinizi Vodafone mobil uygulamasından veya müşteri hizmetlerinden kontrol edebilirsiniz. | Arama geçmişinizi sorgulamak için *123*1# tuşlayarak arama yapabilirsiniz. | Detaylı arama geçmişi için fatura dökümünü kullanabilirsiniz. | Arama kayıtlarınızı online fatura veya müşteri hizmetlerinden talep edebilirsiniz. | Arama geçmişi detaylarınızı Vodafone İnternet Şubesi üzerinden görüntüleyebilirsiniz. |
Vodafone Arama Geçmişi Nasıl Bulunur? – Vodafone mobil uygulamasında arama geçmişinizi bulabilirsiniz.
Arama geçmişinizi sorgulamak için *123*1# tuşlayın.
Arama geçmişi detayları – Fatura dökümünde görüntülenebilir.
Arama kayıtlarınızı online fatura veya müşteri hizmetlerinden talep edebilirsiniz.
Arama geçmişi detaylarınızı Vodafone İnternet Şubesi üzerinden görüntüleyin.