AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vivo hangi ulke?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Vivo hangi ülke?​

Vivo Communication Technology Co. (Çince: 维沃移动通信有限公司), Çin merkezli bir tüketici elektroniği şirketidir. Şirket, 2009 yılında Shen Wei tarafından kurulmuşdur. Oppo, OnePlus, Realme, iQOO ile beraber BBK Electronics’in yan kuruluşudur.
Vivo V21 nerenin?
Çinli teknoloji şirketi Vivo, düzenlediği bir etkinlikte yeni akıllı telefonu V21’i duyurdu. 4G LTE ve 5G olmak üzere iki farklı bağlantı seçeneğine de sahip olarak gelen telefon, özellikle de ön kamera özelliği ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaracak gibi görünüyor.
Vivo hangi ülkede üretiliyor?
İşte Vivo’nun Türkiye pazarına sunduğu ilk telefonu olan Vivo X50 Lite… Çin merkezli telefon üreticisi Vivo, Türkiye’de telefon pazarına resmen girdi.

General Mobile hangi ülkede üretiliyor?​

General mobile Türk markasıdır. Merkezi ise Türkiye’de İstanbul’da yer almaktadır. General Mobile Nerede Üretiliyor? General mobile Türkiye’de üretilmektedir.
Reeder P13 Blue Max hangi ülkenin markası?
Samsun. Yerli akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayar firması Reeder, Samsun’daki fabrikasında üretilen yüz tanıma teknolojisi ve parmak izi okuyucu özellikli akıllı cep telefonu P13 Blue, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun (BTK) onayının ardından tüketiciyle buluşmaya hazır.
Vivo V21 yerli mi?
Türkiye’de üretime başlayan vivo markası, yeni akıllı telefonu V21 ve V21e modellerini duyurdu.

Vivo V21 nasil bir telefon?​

Vivo V 21 öne çıkan özellikleri Eşsiz parlak plastik tasarım, ince bir his verir ve 6.44 inç 90Hz AMOLED ekran sunar. İşleme bölümünde, Dimensity 800U 5G, 5G performansını ve bağlantısını doğru bir şekilde kontrol eder. İyi orta seviye sonuçlar veren 64 MP ana kamera desteği de var.
Vivo cep telefonu nerede üretiliyor?
Türkiye (Kocaeli) ve Pakistan’da (Faisalabad) yeni açılan tesislere ek olarak, vivo’nun üretim ağı, Çin (Dongguan, Chongqing), Hindistan (Büyük Noida), Bangladeş (Dakka) ve Endonezya’daki (Tangerang) üretim üslerini içermektedir. vivo globaldeki bütün üretim ağı ile yılda yaklaşık 200 milyon adet üretim kapasitesine …
Vivo v23 nerede üretiliyor?
Gebze’de 2021 yılında kurulan fabrika da bu yolda atılan çok önemli bir adım. vivo’nun 20 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği 12 bin metrekarelik fabrikası, yıllık 5 milyon adet üretim kapasitesine sahip. vivo, Y serisi telefonlarını Türkiye’de üretiyor.

Geri