- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Vivo hangi markanın yan ürünü?
Vivo Communication Technology Co. (Çince: 维沃移动通信有限公司), Çin merkezli bir tüketici elektroniği şirketidir. Şirket, 2009 yılında Shen Wei tarafından kurulmuşdur. Oppo, OnePlus, Realme, iQOO ile beraber BBK Electronics’in yan kuruluşudur.Vivo Y33s nasıl bir telefon?
Vivo Y33s’yi farklı kılan unsurlardan bir tanesi Full HD+ çözünürlüklü ekran barındırması. 6.58 inç ekran 1080 x 2408 piksel çözünürlüğe sahip. 401 ppi ile yeterli bir keskinlik ve netlik sunan bu ekran IPS LCD teknolojisini barındırıyor. Böylelikle geniş görüş açıları sunuyor.
Vivo Y21s nasıl?
Vivo Y21s özellikle tatmin edici bir görsel deneyim sunan büyük ekranı, iki güne varan çalışma süresi sunan pili, sade ve kullanımı kolay kullanıcı arayüzüyle dikkat çekiyor. Kamerasıyla, özellikle yeterli ışık koşulları altında iyi fotoğraflar çekebilirsiniz. Selfie performansını da iyi bulduğumuzu söyleyebiliriz.Vivo Y70 nasıl bir telefon?
Vivo Y70, tasarımıyla oldukça hoş görünen bir telefon. Daha önce incelediğimiz X50 Lite’tan daha minimal görünen Y70, çok ince bir yapıya sahip ve oldukça da hafif. Sadece 7.8 mm kalınlığında olan telefon, bu boyutuyla şu an piyasada bulunan pek çok telefondan çok daha ince duruyor.
Vivo X60 hangi ülkeye ait?
Aralık ayında Çin’de piyasaya çıkan Vivo X60 serisi telefonları şimdi küresel pazara giriş yapmaya hazırlanıyor. Bugün Vivo’nun iddialı akıllı telefon ailesinin ne zaman diğer ülkelere duyurulacağı resmiyet kazandı.Vivo Y33s hangi ülkenin?
Vivo, MediaTek Helio G80 yonga seti ve 50 megapiksel kameralı yeni düşük maliyetli akıllı telefonu Y33s’yi tanıttı. Çinli telefon üreticisi Vivo, devasa bir ekrana, MediaTek yonga setine ve 50MP kameraya sahip yeni bir orta sınıf akıllı telefon Vivo Y33s’yi pazara sundu.
Vivo Y33s ne zaman çıktı?
Geçtiğimiz hafta Vivo Y33s’in 23 Ağustos’ta Hindistan’da çıkış yapacağı bildirilmişti.Vivo Y21s ne zaman çıktı?
vivo Y21s modeli 2021 yılında piyasaya sunuldu. Boyutları 164.3 x 76.1 x 8 mm ağırlığı ise 182 gramdır.
Vivo Y21s nerede üretiliyor?
Tıpkı Vivo Y53s modeli gibi ülkemizde üretilen modellerden biri olan Vivo Y21s, gün ortası rüyası ve gece yarısı mavisi olmak üzere iki renk seçeneği ile geliyor.Vivo Y70 ne zaman cikti?
Vivo Y70 128 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar
Vivo kaç yılında çıktı?
2009, Dongguan, ÇinVivo / KuruluşVivo telefon nerede üretiliyor?
Türkiye (Kocaeli) ve Pakistan’da (Faisalabad) yeni açılan tesislere ek olarak, vivo’nun üretim ağı, Çin (Dongguan, Chongqing), Hindistan (Büyük Noida), Bangladeş (Dakka) ve Endonezya’daki (Tangerang) üretim üslerini içermektedir. vivo globaldeki bütün üretim ağı ile yılda yaklaşık 200 milyon adet üretim kapasitesine …