- Konu Yazar
VitrA firması kimin?
Türkiye’nin ilk ve en büyük seramik sağlık gereçleri üreticisi ve ihracatçısı olan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri (EYAP), 1958’den beri VitrA markalı seramik sağlık gereçleri, 1991’den bu yana banyo mobilyaları, küvet ve duş tekneleri üretiyor.Artema kim üretiyor?
Artema kim üretiyor?Bali, “Artema, Grohe’nin bir markası için üretim yapıyor. Grohe her zaman kapasitesini artırmaya yönelik yatırımlara açık” dedi. YILLIK 8.7 milyon adet armatür ve 2.3 milyon adet banyo aksesuarları üretim kapasitesine sahip olan Artema, İstanbul ve Bozüyük’te yaklaşık 500 kişilik bir kadroyla faaliyet gösteriyor.
VitrA nerede üretiliyor?
Her geçen gün büyüyen markaya, 1966 yılında çalışanların oylarıyla VitrA adı veriliyor. 1977’de dönemin en yeni teknolojileri kullanılarak Bilecik Bozüyük’te yeni bir fabrika kuruluyor. 80’lerin sonunda armatür, 90’larla birlikte karo seramik fabrikasının hizmete girmesiyle, Bozüyük, VitrA’nın ana üretim kampüsü haline …Artema nerede üretiliyor?
Artema nerede üretiliyor?Yıllık 3 milyon adet armatür ve 2.3 milyon adet banyo aksesuarları üretim kapasitesine sahip olan Artema, İstanbul ve Bozüyük’te yerleşik olmak üzere yaklaşık 500 kişilik bir kadroyla faaliyet gösteriyor.
Eczacıbaşı hangi ülkelerde?
Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Orta Avrupa, Rusya, İskandinavya, Britanya Adaları, Kuzey Amerika ve Hindistan başta olmak üzere, cirosunun yüzde 76’sını 75 ülkeden elde ediyor.Eczacıbaşının Ceo’su kimdir?
Eczacıbaşının Ceo’su kimdir?Atalay Muharrem Gümrah (1 Şub 2017–)Eczacıbaşı Holding / CEO
Atalay Gümrah kim?
Eczacıbaşı Topluluğu şirketlerinde yönetim kurulu üyelikleri bulunan ve 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren Eczacıbaşı Holding Genel Müdürlüğü görevini de yürüten Gümrah, aynı zamanda Toprak İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdürüyor.Artema hangi ülkenin markası?
Artema hangi ülkenin markası?Artema, Eczacıbaşı bünyesindeki tarafından kurulan sıhhi tesisat armatürleri, banyo aksesuarları, banyo ve mutfak armatürleri, duş sistemleri ile banyo aksesuarları markasıdır. Eczacıbaşı 1942 yılında Nejat Ferit Eczacıbaşı tarafından kuruldu.
VitrA yerli mi?
VitrA İstanbul, Türkiye merkezli sıhhi tesisat, lavabo, banyo ve seramik karo üreticisidir. Yapı malzemeleri ve tüketici ürünleri alanında faaliyet gösteren çok uluslu bir şirket olan Eczacıbaşı Holding’in bir parçasıdır.Eczacı başı kime ait?
Eczacı başı kime ait?Eczacıbaşı Ailesi Türkiye’nin en zengin ailelerindendir ve Eczacıbaşı Holding’in sahipleridir. Dr. Nejat Eczacıbaşı tarafından kurulan Holding Türkiye’nin büyük kuruluşlarındandır. Vitra ve Selpak gibi markalarla beraber Kanyon adlı alışveriş merkezi holdinge aittir.