Vitiligo nasil ilerler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Vitiligo nasıl ilerler?​

Vitiligonun nasıl ilerleyeceğini tahmin etmek zordur. Bazı vakalarda beyaz lekeler tedavi süreci başlamadan kendiliğinden genişlemeyi bırakır. Daha yaygın olarak pigment kaybı sürekli yayılır ve sonunda cildin oldukça büyük bir bölümünü etkisi altına alır. Çok nadir durumlarda ise cilt rengini tekrar kazanabilir.

Vitiligo hastalığının kesin tedavisi var mı?​

Vitiligo (Ala Hastalığı) tedavi edilebilir bir hastalıktır. Bu tedavi; hastanın yaşına, Ala hastalığının bulunduğu bölgeye, hastalığın süresine bağlı değişebilir. Tedavinin hangi yöntem olursa olsun en az 3 ay devam etmesi gerekmektedir.
L80 vitiligo nedir?
Vitiligo, kesin sebebi bilinmemekle birlikte deride pigment kaybına bağlı olarak açık renkli alanların oluştuğu bir tür deri hastalığıdır. Halk arasında ala veya alaca hastalığı olarak farklı şekillerde adlandırılabilen bu hastalık, her yaşta görülebilse de büyük oranla 20 yaşından önce belirti vermeye başlar.
Vücutta ala neden çıkar?
Kısaca cilt yüzeyini kaplayan pigmentlerin hasar alması neticesinde, deride oluşan kalıtsal bir deri hastalığı denmektedir. Bu hastalık cilt üzerinde beyaz lekeler oluşturur. Bunun nedeni ise bağışıklık sisteminin pigment üretimi gerçekleştiren hücrelere saldırmasıdır.

Vitiligo nasıl geçer yorumlar?​

Ürünü düzenli kullandim.tedavi süreci gecikmiş olmasına rağmen çok faydasını gördüm.beyazlatan yerler tamamen kendi rengine döndü. ama uç yıldır bıkmadan usanmadan kullandım.hala da kullanıyorum.Aldiklari para sonuna kadar helal olsun.sadece vitiligo değil kaşıntı pişik egzama gibi rahatsızlıklara da çok iyi geliyor.

Vitiligoya doğal ne iyi gelir?​

Bunun için vitiligo ısırgan otu ve süt tedavisi başlatılmalıdır. 1 fincan süt ve 1 tutam ısırgan otunu blenderden geçirin ve bir karışım elde edin. Hazırladığınız karışımı günde 2 defa olacak şekilde vitiligolu bölgeye sürün ve sargı beziyle sarın. Düzenli kullanım sonucunda etkisini göreceksiniz.

Geri