Vitamin Deposu Beşamel Soslu Fırında Karnabahar Brokoli

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Vitamin Deposu Beşamel Soslu Fırında Karnabahar Brokoli Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk karnabahar
1 orta uzunluk brokoli
1 küçük uzunluk kırmızı pancar
1 tane siyah havuç
1 çimdik tuz
Pul biber
Zeytinyağı
Beşamel sos için;
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
2,5 yemek kaşığı un
2 su bardağı süt
1 çimdik tuz
1 çay kaşığı silme karabiber
Üzeri için;
Kaşar rendesi

Vitamin Deposu Beşamel Soslu Fırında Karnabahar Brokoli Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak karnabaharı ve brokolimizi küçük küçük modüllere ayırarak bir kaba alalım.
Üzerine parmak formda doğradığımız siyah havucumuzu ve kırmızı pancarımızı da ek edip tuzunu pul biberini ve zeytinyağını ekleyip karıştıralım.
Tüm materyalleri ben haşlamadan yapıyorum.
Beşamel sos için tüm materyalleri bir tencerede pişiriyoruz.
Daha sonra üzerine beşamal sosu ekleyip 180°c fırında üzeri kızarana kadar pişmeye bırakalım.
Son olarak pişen yemeğimizin üzerine kaşar peyniri ek eriyip kızarınca fırından alıp soğuduktan sonra miniklerimize servis edelim. Afiyet olsun.!!!!!! siyah havuç ve kırmızı pancar alerjen olabilir hekiminize danışıp vermenizi tavsiye ederim .
Vitamin Deposu Beşamel Soslu Fırında Karnabahar Brokoli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst