Vişneli Kup Tanımı İçin Malzemeler
Muhallebisi için;
1 litre süt
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
Üzeri için;
250 gram dondurulmuş çekirdeksiz vişne
6 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı su
Vişneli Kup Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Muhallebisi için; tencereye muhallebi gerecini alıyoruz karıştırıyoruz.
Yoğun kıvam alana kadar karıştırarak pişiriyoruz. Kıvamını alınca altını kapatıp, kuplara paylaştırıyoruz.
Vişneli sos için; tencereye materyalleri alarak pişiriyoruz. Ağırlaşıp, kıvam alınca altını kapatıyoruz.
Vişne sosunu kupların üzerine koyuyoruz. Şimdiden deneyecek olanlara. Afiyet olsun.
Vişneli Kup Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Muhallebisi için;
1 litre süt
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
Üzeri için;
250 gram dondurulmuş çekirdeksiz vişne
6 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı su
Vişneli Kup Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Muhallebisi için; tencereye muhallebi gerecini alıyoruz karıştırıyoruz.
Yoğun kıvam alana kadar karıştırarak pişiriyoruz. Kıvamını alınca altını kapatıp, kuplara paylaştırıyoruz.
Vişneli sos için; tencereye materyalleri alarak pişiriyoruz. Ağırlaşıp, kıvam alınca altını kapatıyoruz.
Vişne sosunu kupların üzerine koyuyoruz. Şimdiden deneyecek olanlara. Afiyet olsun.
Vişneli Kup Tanımı Fotoğraflı Yapılışı