- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
VINN internet ne demek?
turkcell’in kablosuz özelliğe sahip 3g modemi. sarjlı olduğu için cebinizde ya da çantanızda iken dahi kablosuz bağlantıyı destekleyen cihazlar ile internete girebiliyorsunuz.Vınn neye yarar?
Dünyadaki birçok mobil operatörün yaptığı gibi Turkcell de VINN modemlerin üretimi aşamasında Huawei firmasını tercih etmiş. Cihazlar oldukça kaliteli ve yazılımları üzerinde geliyor. Türkçe dil desteği de bulunan bu yazılım ses iletimi dışında tüm telefon fonksiyonlarını yerine getirebilmeyi amaçlıyor.Turkcell VINN ücreti ne kadar?
50 GB , 100 GB ve 200 GB paketlerinde tanımlı bir ek paketiniz yoksa kullanımlarınız 5 GB/15,30 TL (KDV ÖİV DAHİL) olarak en fazla 10 defa ücretlendirilir.
İnternet vinn ne kadar?
Fiber + Vınn 2GB İnternet KampanyasıVınn açılımı nedir?
VIN(Vehicle Identification Number) nedir? – KIA Türkiye.Vınn internet her yerde çeker mi?
Bana göre Turkcell Vınn Wifi modem ve internet hizmetinin faydaları ise şunlar: Taşınabilir ve oldukça küçük bir mobil modem (her yere götür her yerde internete gir) 6-7 saatlik modem batarya ömrü İstediğiniz kadar kişiye modeme bağlanabilme imkanı vermeniz (ben kimseye vermiyorum orası ayrı tabi
Turkcell VINN WiFi MW40V1 sayesinde 15 kişiye kadar internetinizi paylaşabilirsiniz. VINN WiFi MW40V1 ile internette istediğiniz içeriklere ulaşıp, bunu yakınlarınız ile paylaşabilirsiniz.
Vın aylık ne kadar?
1GB kademeli teklifte aylık 6.60 TL, 12 ay taahhütlü 6GB kademeli teklifte aylık 21.60 TL, 12 aylık sınırsız teklifte aylık 61.60 TL, 24 aylık 6GB kademeli teklifte 22.2TL, 24 aylık sınırsız teklifte 57.20TL taahhüt süresi boyunca internet kullanım hakkı bedeli olarak sunulmaktadır.
Taşınabilir internet fiyatları ne kadar?
Turkcell Superbox Taşınabilir İnternet1 aylık vın internet var mı?
6GB Kademeli Wifi Jet Taahhütnamesi için tıklayınız. 12 Aylık Sınırsız Wifi Jet Taahhütnamesi için tıklayınız.Turkcell Vınn kaç kişi kullanabilir?
Çoklu Kullanım Turkcell VINN WiFi MW40V1 sayesinde 15 kişiye kadar internetinizi paylaşabilirsiniz.