- Konu Yazar
Viera hangi Ayaklı?
173 cm boyunda ve 76 kilo olan Patrick Vieira, Sağ ayağını kullanmaktadır.Viera hangi takimlarda oynadi?
Crystal Palace FCPatrick Vieira / Şu andaki takımıCrystal Palace Football Club, İngiliz futbolunda lig sisteminin en üst kademesi olan Premier League’de mücadele eden Londra merkezli profesyonel futbol kulübü. 1905 yılında Crystal Palace sergi binasında, FA Cup Final stadyumunun sahipleri tarafından kuruldu. Palace, 1915’e kadar I. VikipediViera hangi takımın efsanesi?
Viera hangi takımın efsanesi?Futbol hayatına AS Cannes takımında başlamış, kısa bir süre Milan takımında oynadıktan sonra Arsenal’e transfer olmuştur. Burada kariyerinin zirvesine çıkmıştır. Arsenal’de kaptanlığa kadar yükselmiş ve birçok başarı yakalamıştır. 2005 yılında 20 milyon euro karşılığında Juventus’a transfer olmuştur.
Patrick Vieira nereli?
Patrick Vieira nereli?Dakar, SenegalPatrick Vieira / Doğum yeriDakar, Senegal Cumhuriyeti’nin başkenti.Batı Afrika’nın en batı ucundaki yarımada üzerinde yer alır. Afrika’nın en kalabalık şehirlerinden olan Dakar Senagal’in siyasi, ekonomik, ticari, kültürel ve dinî merkezidir. Milletlerarası hava ve deniz ulaşımında da önemli bir yere sahiptir. Vikipedi
P Vieira kaç numara?
Teknik DirektörSezon | Kulüp |
10/11 | Manchester City | 24
09/10 | Manchester City | 24
09/10 | FC Internazionale | 14
08/09 | FC Internazionale | 14
Patrick Vieira hangi takımda teknik direktör?
İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace, teknik direktörlük görevine Patrick Vieira’nın getirildiğini açıkladı.Patrick Vieira kaç kardeş?
Patrick Vieira kaç kardeş?Nikoro VieiraPatrick Vieira / Kardeşleri
Viera kaç yaşında?
Viera kaç yaşında?45 yaşında (23 Haziran 1976)Patrick Vieira / Yaş
Vieira Kaç numara giyiyor?
Ben 12’yi seçtim çünkü doğum günüm 12 Mayıs. Geldiğimden beri aynı numarayı giyiyorum ve değiştirme ihtiyacı da hissetmedim.Rummenigge kaç numara?
Karl-Heinz RummeniggeKişisel bilgileri
Kulübü | Emekli
Numarası | 11
Altyapı kariyeri
1963-1974 | Borussia Lippstadt