Video indirme nasıl yapılır programsız?
İndirme işlemi için adımlar ise şu şekilde:- YouTubNow sitesine gidin ve indirmek istediğiniz videonun linkini giriş kutusuna yapıştırın.
- Ardından videonun resminin yanında açılan menüden istediğiniz dosya formatını seçin.
- Son olarak Download’a tıklayın ve indirme işleminizi gerçekleştirin!
Google video indirme nasıl yapılır?
Not: Bazı videolar, içerik sahibinin ayarlarına bağlı olarak indirilemez….Video indirme
- Ana Sayfa sekmesinde veya arama sonuçları sayfasında indirmek istediğiniz videoya gidin.
- Video küçük resmine dokunun.
- Videoyu indirmek istediğiniz video kalitesini seçtikten sonra İndir’e dokunun.
SS YouTube video nasıl indirilir?
kullanımı basit:youtube’da indirmek istediğimiz videoyu açıyoruz.adres çubuğunda yer alan www. ibaresi silip yerine ss yazıyoruz.açılan sitede video formatları görüntülendikten sonra istediğimiz formata tıklayıp videoyu indiriyoruz.
YouTube video indirme hangisi?
Bölüm 1. Android için Snappea – Android Kullanıcıları- Adım 2: Videonuzu bulun.
- Adım 3: Videoyu indirin ve keyfini çıkarın.
- Adım 1: Snappea Çevrimiçi’yi açın.
- Adım 2: İndirmek istediğiniz videoyu bulun.
- Adım 3: Videoyu İndirin.
Cep telefonundan video nasıl indirilir?
Cihazlara video indirmek için gereken TubeMate adındaki uygulama programının telefon veya tabletlerde bulunması gerekmektedir. TubeMate programı özellikle Android 2.3 sürümünde harikalar yaratmaktadır. Problemsiz çalışan program kullanıcılar için vazgeçilmez bir uygulamadır.
YouTube video indirme SS nereye yazılır?
kullanımı basit:youtube’da indirmek istediğimiz videoyu açıyoruz.adres çubuğunda yer alan www. ibaresi silip yerine ss yazıyoruz.açılan sitede video formatları görüntülendikten sonra istediğimiz formata tıklayıp videoyu indiriyoruz. örnek vermek gerekirse: www.youtube.com/…….. yerine ssyoutube.com/…….
Googleden telefona nasıl video indirilir?
Dosya indirme- Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
- İndirmek istediğiniz dosyanın bulunduğu web sayfasına gidin.
- İndirmek istediğiniz dosyaya dokunup basılı tutun, ardından Bağlantıyı indir veya Resmi indir’e dokunun.
- Bazı video ve ses dosyaları için İndir. simgesine dokunun.
Google Drive dan video nasıl indirilir?
Fotoğraf veya videoları film rulonuza kaydetme
- Google Drive uygulamasını açın.
- İndirmek istediğiniz dosyanın yanındaki Diğer simgesine. dokunun.
- Kopyasını gönder’e dokunun.
- Dosyanıza bağlı olarak Resmi kaydet veya Videoyu kaydet’e dokunun.
YouTube ss ne demek?
Ss kelimesinin açılımı screen shot’dır. Screen shot kelimesi uzun olduğunda kısa bir şekilde ss kelimesi kullanılır. Screen shot kelimesinin Türkçesi de ekran görüntüsü olarak çevrilebilir.