AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Video bilgisayara nasil aktarilir?

Editör

Yeni Üye

Video bilgisayara nasıl aktarılır?​

Bir USB kablosu kullanarak telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. Telefonunuzda “Bu cihaz USB’den şarj oluyor” bildirimine dokunun. “USB’yi şunun için kullan:” bölümünün altında Dosya Aktarımı seçeneğini belirleyin. Bilgisayarınızda bir Android Dosya Aktarımı penceresi açılır.

Whatsapp’tan bilgisayara nasıl aktarılır?​

Android için: Bilgisayarınızdan https://web.whatsapp.com/ adresini açın. Sohbetler ekranından sağ üst köşede bulunan alt alta 3 nokta simgesine tıklayın. Çıkan seçenekler arasından Whatsapp Web’e tıklayın. Bilgisayarda girdiğiniz sitede olan QR kodunu telefonunuzda açılan ekrana okutun.
Whatsapp’taki fotoğraflar bilgisayara nasıl aktarılır?​
İlk önce, telefonunuzu dosya aktarabilen bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın.
- Telefonunuzu ve kilidini açın.
- Bilgisayarınızda, Fotoğraflar uygulamasını açmak için Başlat düğmesini ve ardından Fotoğraflar ‘ı seçin.
- İçeri aktar > Bağlı bir cihazdan öğesini seçin ve ardından yönergeleri izleyin.

WhatsApp bilgisayar bağlantısı nasıl kesilir?​

WhatsApp bilgisayar bağlantısı nasıl kesilir?
Android telefon kullanıyorsanız sağ üst köşede yer alan … üç noktaya dokunun ve menüden Whatsapp Web’i seçin. iPhone kullanıyorsanız Ayarlar sekmesine gelin ve Whatsapp Web/Masaüstü seçeneğini seçin. Açılan ekranda Tüm Cihazlardan Çık seçeneğine dokunun.

WhatsApp resimleri nasıl indirilir?​

WhatsApp resimleri nasıl indirilir?
WhatsApp > Ayarlar > Saklama Alanı ve Veriler’e giderek tercihlerinizi yönetebilirsiniz. WhatsApp’ın fotoğrafları, ses dosyalarını, videoları ve belgeleri ne zaman otomatik olarak indireceğini buradan seçebilirsiniz. Her bir medya türüne dokunun ve Hiçbir zaman, Wi-Fi veya Wi-Fi ve Hücresel Veri arasından seçim yapın.

iPhone video nasıl aktarılır?​

Aşağıda bunu adım adım anlattık:
- Adım 1: Bilgisayarınızdan iTunes programını açın.
- Adım 2: iPhone veya iPad cihazınızı bilgisayara Lightning kablosu üzerinden takın.
- Adım 3: Bilgisayarınız iPhone veya iPad’inizi algıladıktan sonra soldaki videolar sekmesine tıklayın.

Video dosyalarını bilgisayara aktarmak için farklı yöntemler bulunmaktadır. Telefonunuzdaki videoları bilgisayarınıza aktarmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. **USB Kablosu ile Aktarma:**
- Telefonunuzu bilgisayarınıza USB kablosu ile bağlayın.
- Telefonunuzun ekranında "Bu cihaz USB’den şarj oluyor" bildirimine dokunun.
- "USB'yi şunun için kullan:" bölümünde "Dosya Aktarımı" seçeneğini belirleyin.
- Bilgisayarınızda dosya aktarımı için gerekli pencere açılacaktır. Buradan videoları bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.

2. **Google Fotoğraflar ile Yedekleme:**
- Telefonunuzdaki videoları Google Fotoğraflar uygulaması ile yedekleyin.
- Bilgisayarınızdan Google Fotoğraflar'a erişerek yedeklenen videoları indirebilirsiniz.

3. **Bluetooth ile Aktarma:**
- Telefonunuz ve bilgisayarınızın Bluetooth özelliklerini açın.
- Telefonunuzdaki videoları seçerek "Paylaş" veya "Gönder" seçeneğine tıklayarak bilgisayara gönderebilirsiniz.

İşte videoları bilgisayarınıza aktarmanın başlıca yöntemleri. Hangi yöntemi tercih ederseniz edin, videolarınızı rahatlıkla bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri