AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Vicco markasi kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Vicco markası kime ait?​

VİCCO’nun kurucusu Kürşat Tokdemir, 1980 yılında İstanbul Bayrampaşa’da küçük bir imalat atölyesinde ayakkabıcılık yaparak sektöre ilk adımını atıyor. İlerleyen yıllarda atölyesini büyüterek geliştirerek Sportek Ayakkabı’yı kuruyor ve ilk üretimine günlük 1500 çift ayakkabı ile başlıyor.

Flo’da Vicco var mı?​

Vicco ilk adım ayakkabısı flo mağazalarında, kullanım alanlarına göre özel olarak tasarlanmış ilk adım ayakkabıları içinde rengarenk deri modeller, farklı renklerin harika bir biçimde bütünleştirildiği spor modeller ve snekear modeller yer alıyor.
Vicco ayak ölçüsü nasıl alınır?​
-En uzun parmağın ucuna cetveli yerleştirin. -Cetvelin iç tarafından işaret çizgisini çekin. -Kağıdın sol kenarında parmak ucuna kadar olan kısım doğru ayak ölçüsünü vermektedir.

Vicco marka hangi mağazalarda var?​

Vicco marka hangi mağazalarda var?
Vicco AVM Mağazaları
41 Burda Avm | 1. Kat | 0262 502 05 58
Marka AVM | -1. Kat | 0224 502 06 02
Marmara Forum Avm | 2. Kat | 0212 466 67 80
Marmara Park Avm | Zemin | 0212 853 40 35
MaviBahçe Avm | 3. Kat | 0232 329 63 38

Vicco mağazaları nerelerde var?​

Vicco mağazaları nerelerde var?
Vicco. Beşyüzevler. – İstanbul.

Ilk adım ayakkabısı nasıl olmalı?​

Bebeğiniz için kaymaz, esnek ama iyi bir formu olan taban ve hafif ayakkabılar alın. İlk ayakkabıları yaz aylarına rast geliyorsa, sandalet gibi önü tam açık olanlardan olmamalı, takılıp düşmelerden korumak için önü kapalı ama yanları açık, bilekten desteklenmiş ayakkabılar tercih edilmelidir.

13 cm bebek ayağı kaç numara Vicco?​

Bebek Ayakkabı Numarası Nasıl Hesaplanır?
AY | NUMARA | ÖLÇÜ
12-18 AY | 21 | 13 CM
12-18 AY | 22 | 13.6 CM
18-27 AY | 23 | 14.5 CM
18-27 AY | 24 | 15 CM
13 cm olan ayak kaç numara?​
İNDİRİMLİ PATİKLER
YAŞ | AYAK ÖLÇÜSÜ | NUMARA
12 – 15 Aylık | 13 cm | 19
15 – 18 Aylık | 13.5 cm | 20
18 – 21 Aylık | 14.1 cm | 21
21 – 24 Aylık | 14.8 cm | 22

Vicco markası, Kürşat Tokdemir tarafından 1980 yılında İstanbul Bayrampaşa'da kurulmuştur. İlk olarak küçük bir imalat atölyesinde ayakkabıcılık yaparak sektöre adım atan Kürşat Tokdemir, ilerleyen yıllarda atölyesini geliştirerek Sportek Ayakkabı'yı kurmuş ve Vicco markasını oluşturmuştur.

Flo mağazalarında Vicco markasına rastlamak mümkündür. Burada, çocuklar için özel olarak tasarlanmış ilk adım ayakkabıları arasında rengarenk deri modeller, farklı renklerin harika bir biçimde bütünleştirildiği spor modeller ve sneaker modeller bulunmaktadır.

Vicco ayak ölçüsü alırken yapılması gerekenler şunlardır:
1. En uzun parmağın ucuna cetveli yerleştirin.
2. Cetvelin iç tarafından işaret çizgisini çekin.
3. Kağıdın sol kenarında parmak ucuna kadar olan kısım doğru ayak ölçüsünü verecektir.

Vicco markasının yer aldığı bazı AVM'ler şunlardır:
- 41 Burda Avm
- Marka AVM
- Marmara Forum Avm
- Marmara Park Avm
- MaviBahçe Avm

Vicco mağazalarının bulunduğu adreslerden biri Beşyüzevler, İstanbul'dur.

İlk adım ayakkabısı seçerken bebeğiniz için kaymaz, esnek, iyi bir formu olan ve hafif ayakkabılar tercih etmelisiniz. Yaz aylarında alınacak ilk ayakkabılar için ise sandalet gibi önü tam açık olanlar yerine önü kapalı ama yanları açık, bilekten desteklenmiş ayakkabılar işlevsel olacaktır.

Bebekler için 13 cm ayak ölçüsüne sahip bir ayak için Vicco'nun ayakkabı numarası 21'dir. Boyutların doğru olduğundan emin olmak için bebek ayak numaralarını ve ölçülerini dikkate almak önemlidir. Ayakkabı numarası ve ölçüler arasında uyum sağlanmalıdır.

Geri