Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Veteriner Hekim Murat Arslan kimdir?

Editör

Yeni Üye

Veteriner Hekim Murat Arslan kimdir?​

Prof.Dr. Arslan 39 ve 40. Dönemlerde İstanbul Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, 41., 43., 44., 45., 46., 47. dönemlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı olmak üzere toplam 15 yıl meslek örgütü yöneticiliği yapmıştır. Halen İstanbul Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Veteriner Hekim Ali Eroğlu kimdir?​

Veteriner Hekim Ali Eroğlu kimdir?
Ali Eroğlu kimdir? 1956 yılında Malatya’da doğan Ali Eroğlu 1980 yılında Kamu Veteriner Hekimliğine başladı. Bugüne kadar şube müdürlüğü, İl Müdür Yardımcılığı, Genel Müdür Yardımcılığı yapan Eroğlu ayrıca Müsteşar Yardımcılığı ve Bakanlık Müşavirliği görevlerinde de bulundu.

Istanbul Veteriner Hekimler Odası Başkanı kim?​

Istanbul Veteriner Hekimler Odası Başkanı kim?
İstanbul Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan, Türkiye’de Bilimsel Veteriner Hekimliği eğitimi başlangıcının 177’nci yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Veteriner Hekim nereye şikayet edilir?​

Peki, veterineri nereye şikayet edebilirsiniz? Şehrinizdeki veterineri şikayet etmek istediğinizde şehrinizdeki Veteriner Hekimler Birliği Merkez Konseyi Başkanlığına dilekçe yazmanız gerekiyor. Yazdığınız dilekçe ile veteriner hakkında soruşturma açılması talebinde bulunmuş oluyorsunuz.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Başkanı kim?​

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Başkanı kim?
Türk Veteriner Hekimleri Birliği Başkanı Ali Eroğlu: “Veteriner Hekimler Sağlıkta Şiddet Yasası…

Bursa Veteriner Hekimler Odası Başkanı kimdir?​

Bursa Veteriner Hekimler Odası Başkanı kimdir?
Bursa Veteriner Hekimler Odası’nda yönetim el değiştirdi. Odanın hafta sonunda yapılan olağan kongresinde Hüseyin Bolten’in listesi göreve getirildi.
Prof Dr Kamil Göksu Kimdir?​
Dr. Kâmil GÖKSU, 1927 yılın- da Konya’nın Hadim ilçesinde doğmuştur. İlk öğrenimini Hadim ve Karaman’da yap- mış, ortaokul ve liseyi Konya’da bitirmiş- tir. 1945 1946 ders yılında Ankara Vete- riner Fakültesine girerek 1950 de iyi de- rece ile mezun olmuştur.

Veteriner Hekim Murat Arslan, Türk veteriner hekimlik camiasında önemli bir isimdir. Kariyerine İstanbul Veteriner Hekimler Odası'nda yöneticilik yaparak başlamış ve uzun yıllar bu görevde bulunmuştur. Toplam 15 yıl süresince meslek örgütü yöneticiliği yapmış olan Prof. Dr. Arslan, halen İstanbul Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Veteriner Hekim Ali Eroğlu ise Malatya doğumlu bir veteriner hekimdir. Kamu veteriner hekimliğine 1980 yılında adım atmış ve kariyeri boyunca çeşitli görevlerde bulunmuştur. Şube müdürlüğü, İl Müdür Yardımcılığı, Genel Müdür Yardımcılığı gibi önemli pozisyonlarda görev almış ve ayrıca Müsteşar Yardımcılığı ve Bakanlık Müşavirliği gibi görevleri de üstlenmiştir.

Veteriner hekimlerin şikayet edilmesi durumunda başvurulabilecek yer ise şehrinizdeki Veteriner Hekimler Birliği Merkez Konseyi Başkanlığıdır. Veteriner hakkında şikayetçi olmak istediğinizde bir dilekçe yazarak soruşturma açılmasını talep edebilirsiniz.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Başkanı ise Ali Eroğlu'dur. Veteriner hekimlik camiasındaki önemli bir isim olan Eroğlu, Türk Veteriner Hekimleri Birliği'nin başkanlık görevini yürütmektedir.

Son olarak, Prof. Dr. Kâmil Göksu da Türk veteriner hekimlik tarihinde önemli bir isimdir. 1927 yılında Konya'nın Hadim ilçesinde doğan Göksu, Ankara Veteriner Fakültesi'nden mezun olmuş ve kariyerinde başarılı çalışmalara imza atmıştır.

Geri