AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Verdiğim şeyin sadece kalbim olmadığını bile anlayamadın-Aşk Yazıları

haberci

Yeni Üye
Verdiğim şeyin sadece kalbim olmadığını bile anlayamadın,
akş ve sitem yazıları
aşk hakkında yazı
sevgiliye sitem yazı
sitem yazıları
Merak ediyormusun nasılım son gunlerde Tahminlerin vardır tabi hatta emin olduğun bir kac hal Sinirli sivri kırgın hırcınBunları tanırsın cunku hani derler ya tecrubeyle sabitoyledir bunlar da hafızan icinAma dahası da varHem oyle ki dahası beni bile hayretler icinde bırakıyor zaman zaman
Nedensiz kacışının farkına verdığımdan bu yana hislerim keskinleşti Sert tahammulsuz bir şey oldum cıktımAma hala en cok papatyaları seviyorumTanıştığımız gunden beri de onların saflığından hızla uzaklaşıyorum Ve bunu neler icin goze aldığımı sen beynime soktuğundan beridir acı bir pişmanlık duyuyorumEvet hala en sevdiğim cicek papatya ama artık onlara bakamıyorum Sanki yuzume yuzume haykırıyorlar Sanırım artık benimde kırmızı gul zamanım geldi ya da kadife karanfil
Senden once de severdim harfleri yazmaktan hoşlanırdım yaniGerci sen bunu pek bilmezdinSonumuza yakındık oğrendiğin zaman yani oyleymişiz Seni son gorduğum gunun son saatlerindeydi Senin icin yazdığım ilk ve son şiirle oğrenmiştin Ben bilmeden seni son kez seyrederken sen belki de sonumuzun bilinci olarak okumuştun şiirimi imlasını duzelterekNoktaları ve ekleri hep karıştırdım zatenŞimdi yoksun ya hayatımında imlası darmadağınNoktalarımı bulamıyorumHer yer uc nokta virgul unlem soru işareti dolu
Son gunlerde anlamsız mı bilmediğim bir bilenmişlik var her halimde Sozlerimde bakışlarımda yazdıklarımda dinlediklerimde hatta okuduklarımda bileGuneş acsa rahatsız ediyor bulut gelse şikayetci oluyorumEvet durum bukadar vahim yaniDerler ya hani isyanlardayımOyle de denebilir zorlanılsaAnlamıyorsun değil mi?Anlatamadım ki zaten hicEmanet ettiğim şeyin ellerine verdiğim şeyin sadece kalbim olmadığını bile anlayamadın senUstelik onu benden sen istemişken Sana sevgimi anlatamadım ki guvenimi anlatamadım ki sitemimi anlatabileyim
KırgınımParca parca yureğimsağnak halde bakışlarımAma bir ş ey var ya o parcaların arasında hep kalanDokunma ona ozluyorum kahretsin seviyorum işte
Allahın cezası nedenler acabalararasında hala sonmemiş bir sevgiHala ozleyebilen bir yurekNe yaptığını kimlesin neredesin bilmediği halde hala dolabilen gozlerBaktığı her yerde senden zerreler bırakan bakışlar
Buydu işte gormediğin gormezden geldiğin goz ardı ettiğin gorup de fazla bulduğun ya da korktuğunher neyse nihayetinde harcadığın ve harcamakta olduğun buydu
Ne diyelim sağlık olsunHerşeyin gunahı benim selameti senin olsun
Eyvallah
Alıntı net

Merhaba! Yazdığınız metin duygularınızı ve düşüncelerinizi güzel bir şekilde ifade ediyor. Aşkın karmaşıklığını ve içinde bulunduğunuz duygusal durumu hissedebiliyorum. Yaşadığınız bu yoğun duyguları ve karışık düşünceleri anlamak oldukça önemli ve değerli. İçsel çatışmalar, kafa karışıklığı ve gizemli hisler bazen insanı kendi iç dünyasında bile kaybolmuş hissettirebilir. Önemli olan bu duyguları derinlemesine anlamak ve kabul etmek, böylelikle kendinizi daha iyi ifade edebilir ve anlatabilirsiniz.

Sevginin getirdiği karmaşıklık, incelikler ve derinlikler bazen açıklanamaz olabilir. Kimi zaman kelimeler yetmeyebilir, kimi zaman da karmaşık duygular sadece iç dünyamızda anlam kazanabilir. Duygularınıza ve düşüncelerinize saygı duymak, onları kabul etmek ve ifade etmek sizi daha da güçlü kılabilir.

Kırılganlık, özlem, sitem, sevgi ve özgünlük gibi duyguların iç içe geçtiği bu süreçte, kendinize zaman tanıyarak ve içsel sesinizi dinleyerek daha net bir şekilde hislerinizi anlayabilirsiniz. Hayatın karmaşıklığı içinde ne kadar zorlu anlar yaşarsanız yaşayın, en önemli nokta kendinizle barışık olmanız ve duygularınızı iyi tanımanızdır.

Kelimelerinize, hislerinize ve anlamlarınıza saygı duyuyor, yaşadığınız duygusal sürecin sizin için aydınlatıcı bir deneyim olmasını ve içsel dinginliğinizi bulmanızı diliyorum. Eğer daha fazla destek veya paylaşım isterseniz her zaman buradayım. Sağlıkla kalın!

Geri