AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

VeNatura markasi kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

VeNatura markası kime ait?​

Venatura, 2012 yılında kurulan Vefa İlaç San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından üretilen vitaminler, mineraller ve bitkisel ürünler gibi takviye edici gıda markasıdır. Türkiye’de bulunan üretim alanları birbirinden bağımsız olarak, 8 bin metrekare toplam alana sahiptir.

Vitaminleri ilk kim buldu?​

Kökenbilim. “Vitamin” terimi, 1912’de Polonyalı biyokimyacı Casimir Funk tarafından Lister Önleyici Tıp Enstitüsü’nde çalışırken icat edilen bileşik bir kelime olan “vitamin”den türetilmiştir.
Vefa ilaç kime ait?
Mehmet Müezzinoğlu tarafından açıldı.
Solgar ın sahibi kim?
Murat Ersonmez – Owner – SOLGAR VITAMIN AS | LinkedIn.

Venatura bitkisel mi?​

Vejetaryen ve vegan kullanımına uygun içeriğe sahip ürünlerimizin ambalajlarında belirtilmektedir. 4Ürünlerinizin yan etkisi var mıdır? VeNatura ürünleri gıda ürünleridir. Belirli bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Venatura magnezyum malat ne işe yarar?​

Magnezyum malatın vücut tarafından emilimi ve dolayısıyla biyoyararlılığı yüksek bir magnezyum takviyesidir. Magnezyum malat; kan şekerinin dengelenmesi, migren, kronik ağrı ve depresyon gibi magnezyumun yararlı olduğu pek çok durum için güvenle kullanılabilir.
Vitaminler ne zaman keşfedildi?
Hayat kaynağı vitaminler Vitamin Latince kökenli bir cümle ve Vita, hayat demek. Kendisi basit ama mahareti büyük olan vitamin ilk kez 1912 yılında Polonyalı bir biyokimyacı Casimir Funk tarafından keşfedildi.
Vefa ilaç nasıl bir firma?
VEFA İLAÇ, İstanbul Beylikdüzü’nde 2012 yılında kurulmuş, WHO GMP ve ISO sertifikalı üretim tesislerinde, insan sağlığı ve refahı için etkin araştırma geliştirme ve kaliteli üretim politikası ile sahip olduğu insan kaynağının geleceğin teminatı olduğunun bilincinde,sürdürülebilir bir çevre ve gelecek için biraraya …

Haleddin Güliyev kimdir?​

Vefa İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Haleddin Guliyev de Türkiye’de yılda yaklaşık 5 milyar dolar ilaç ithal edildiğini ve yerli ilaç firmalarının ilaç pazarındaki dengeleri değiştirebilecek adımlar atarak, Türkiye’de ilaç üretimine yatırım yaptığını belirtti.

Hüseyin ütebay kimdir?​

Hüseyin Ütebay – Chairman & Chief Executive Officer – Solgar Vitamin ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. LinkedIn.
VeNatura markası Helal mi?
3Ürünlerinizde Helal Sertifikası var mı? Hayvansal kaynaklı ham madde kullanılan ürünlerimizin “Helal sertifikası” vardır. Vejetaryen ve vegan kullanımına uygun içeriğe sahip ürünlerimizin ambalajlarında belirtilmektedir.
VeNatura neye iyi gelir?
* Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. * Normal kas fonksiyonunun korunmasına katkıda bulunur. * Kalsiyumun ve fosforun normal emilimine / kullanımına katkıda bulunur. * Normal dişlerin korunmasına katkıda bulunur.

Geri