AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Veliler Ebadan Nasıl Şifre Alınır?

theking

Yeni Üye
Veliler Ebadan Nasıl Şifre Alınır? Veliler, eğitim sürecinde çocuklarının gelişimini takip etmek için Veliler Ebadan platformuna kaydolabilirler. Şifre almak için öncelikle Veliler Ebadan web sitesine giriş yapılmalıdır. Ana sayfada “Şifre Al” seçeneği bulunur. Bu seçeneği tıklayarak bir form açılır. Formda, velinin adı, soyadı, çocuğun TC kimlik numarası ve doğum tarihi gibi bilgiler istenir. Bu bilgiler doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulduktan sonra “Şifre Al” butonuna tıklanır. İşlem tamamlandığında veliye e-posta yoluyla bir şifre gönderilir. Veliler, bu şifreyi kullanarak Veliler Ebadan platformuna giriş yapabilir ve çocuklarının eğitim sürecini takip edebilirler.
İçindekiler

Veliler Ebadan Nasıl Şifre Alınır?​

Veliler, Ebadan şifre almak için aşağıdaki adımları izleyebilir:
1. EBYS (Eğitim Bilişim Ağı) Girişi: Ebadan şifre almak için öncelikle EBYS sistemi üzerinden giriş yapmanız gerekmektedir. EBYS’ye giriş yapabilmek için öğrencinizin okulunun EBYS hesap bilgilerine sahip olmanız gerekmektedir.
2. Velilik İşlemleri: EBYS’ye giriş yaptıktan sonra, velilik işlemleri bölümüne yönlendirileceksiniz. Bu bölümde çocuğunuzun bilgilerini ve veli bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir.
3. Kimlik Doğrulama: Velilik işlemleri bölümünde, kimlik doğrulama adımını tamamlamanız gerekmektedir. Bu adımda, çocuğunuzun TC kimlik numarası ve doğum tarihi gibi bilgileri girmeniz istenecektir.
4. Şifre Oluşturma: Kimlik doğrulama adımını tamamladıktan sonra, Ebadan şifrenizi oluşturabilirsiniz. Şifre oluşturma adımında güvenli bir şifre belirlemeniz önemlidir. Şifreniz bir kombinasyon olmalı ve başkaları tarafından tahmin edilemeyecek şekilde oluşturulmalıdır.
5. Şifre Güncelleme: Ebadan şifrenizi oluşturduktan sonra, düzenli aralıklarla şifrenizi güncellemeniz önerilir. Güncellemeler şifrenizin güvenliğini sağlamak için önemlidir.
Yukarıdaki adımları takip ederek, veliler Ebadan şifrelerini alabilir ve çocuklarının eğitim bilgileriyle ilgili bilgilere erişebilirler.

Veliler Ebadan Nasıl Şifre Alınır?​

Veliler Ebadan Nasıl Şifre Alınır?
Veliler Ebadan şifre almak için e-okul sistemine giriş yapmalıdır.
Şifre almak için velilerin öğrenci bilgilerini doğru ve eksiksiz girmesi gerekmektedir.
Veliler, e-okul sistemine kayıtlı olan öğrencinin T.C. kimlik numarasını kullanarak şifre alabilirler.
Şifre almak için veliler, öğrencinin okul numarasını ve doğru doğum tarihini girmelidir.
Velilerin şifre alabilmesi için e-okul sistemine giriş yapmaları gerekmektedir.

Veliler Ebadan şifre almak için e-okul sistemine giriş yapmalıdır.
Şifre almak için velilerin öğrenci bilgilerini doğru ve eksiksiz girmesi gerekmektedir.
Veliler, e-okul sistemine kayıtlı olan öğrencinin T.C. kimlik numarasını kullanarak şifre alabilirler.
Şifre almak için veliler, öğrencinin okul numarasını ve doğru doğum tarihini girmelidir.
Velilerin şifre alabilmesi için e-okul sistemine giriş yapmaları gerekmektedir.

Geri