Vehbi Koç kaç çocuğu var?
Rahmi KoçSuna KıraçSemahat ArselSevgi GönülVehbi Koç/ÇocuklarıKoç Holdingin başına kim geçecek?
Mustafa Koç’un vefatı sonrasında ise Koç Holding Yönetim Kurulu tarafından Ömer M. Koç Yönetim Kurulu Başkanı, Ali Y. Koç Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmıştır. 2020 yılında, Fortune dergisinin dünyanın en büyük 500 sanayi firması (Fortune Global 500) listesinde 471. sıradadır.Vehbi Koç’un oğlu kimdir?
Rahmi KoçVehbi Koç / OğluRahmi Mustafa Koç, Türk iş insanıdır. Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı. Yönetimi, ünlü iş insanı Vehbi Koç’tan devralan Rahmi Koç, 4 Nisan 2003 tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı oğlu Mustafa Koç’a devretti. Mustafa, Ömer ve Ali olmak üzere üç oğlu olan Rahmi Koç, dört torun sahibidir. Vikipedi
Vehbi Koç serveti ne kadar?
2020 Türk Milyarderler (ABD $) ListesiSabancı serveti ne kadar?
ŞEVKET SABANCI’NIN SERVETİ 2020 yılında ise 650 milyon dolarlık serveti ile 49. sırada yer aldı. Şevket Sabancı, Ekonomist Dergisi’nin 2017’de hazırladığı “En Zengin 100 Türk Aile” listesinde 7-8 milyar dolar servetiyle 2. sırada yer aldı.Mustafa Koç Ali Koç Neyi?
Ali Koç ağabeyi Mustafa Koç ile beraber 1907 Fenerbahçe Derneği’nin kurucuları arasında yer aldı.
Semahat ArselSuna KıraçSevgi GönülRahmi Koç/Kardeşleri
Fabrika Ligi’nde Koç, 61 fabrikayla lider – Son Haberler – Milliyet.
Koç Holding dünya sıralamasında kaçıncı?
Koç Holding’den yapılan yazılı açıklamada, Holding’in 44,2 milyar dolar cirosu ile geçen yıla göre 14 basamak yükselerek dünyanın en büyük 172. şirketi olduğu belirtildi.