AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vedat Alexander annesi kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Vedat Alexander annesi kimdir?​

Babasından sonra 19 kardeşiyle tanışan Vedat son olarak stüdyoda annesini karşıladı. Yıllar sonra kavuşan anne – oğul gözyaşlarına boğuldu. Anne Fatma hanım “ben istemezdim çocuklarımı bırakmayı. ailem yardımcı olmadı, okuma yazmam yoktu. Türkçe bile bilmiyordum.

Vedat Alexander kimdir?​

Ailesini bulmak için Müge Anlı’ya çıkan Vedat Alexander Şen, 4 çocuk babası. Alman adı Alexander Schlienbecker olan Vedat Şen’in biyolojik ailesi, iki çocuğu bir notla cami önüne bıraktı. Vedat Alexander Şen Yeni adını öğrenmesinin üzerinden 1 yıl geçti. 30 Nisan 2020 tarihinden beri ise Türk adını kullanıyor.
Vedat Alexander Şen babası kimdir?
Vedat Alexander ailesine atv’de kavuştu Babasına çok ihtiyacı olduğunu söyleyen Vedat Alexander, daha önce önünde hiçbir örnek olmadığını dile getirdi. İki çocuğunu cami avlusuna bırakarak hata yaptığını vurgulayan baba Adil Yaman, yaşadığı zorlu hayattan bahsetti.

Vedat Alexander aslen nereli?​

Mardinli bir ailenin evladı olan ve 21 kardeş olduğu ortaya çıkan Vedat’ın anne ve babasının da teyze çocukları olduğu öğrenildi. Ablası 3 yaşında, kendisi 2 yaşında iken İzmir’de bir cami önüne bırakılan Vedat ve ablası Hülya 33 yıl önce Almanya’ya evlatlık verildi.

Müge Anlı Vedat kaç kardeş?​

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Alman vatandaşı Vedat Alexander anne ve babasını bulmak için katıldı. 33 yıl sonra anne ve babasını bulan Vedat Alexander’ın 19 kardeşinin daha olduğu ortaya çıktı.

Yıllar sonra kavuşan anne – oğul gözyaşlarına boğuldu. Anne Fatma hanım “ben istemezdim çocuklarımı bırakmayı. ailem yardımcı olmadı, okuma yazmam yoktu.
Müge Anlı Vedat Alexander kaç kardeş?
Anne Fatma Korhan gözyaşlarına hakim olamazken, Vedat 33 yıl sonra terk edildiği camide yeniden kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.
Vedat Şen kimdir?
Vedat Alexander Şen 20 Mayıs 1988 tarihinde İzmir Konak’ta Mersinli Camii’sinin önünde bulundu. Ablasıyla birlikte ailesini arıyor. Ailesini bulmak için Müge Anlı’ya çıkan Vedat Alexander Şen, 4 çocuk babası. Alman adı Alexander Schlienbecker olan Vedat Şen’in biyolojik ailesi, iki çocuğu bir notla cami önüne bıraktı.

Müge Anlı’daki Vedat kimdir?​

33 yıl sonra ailesine kavuşan Mardinli Vedat Alexander’ın hikayesi Alman basınında yer aldı. Kim olduğunu bilmeden yaşayan Vedat Alexander’ın, Müge Anlı sayesinde 19 kardeşe ve kalabalık iki aileye kavuştuğuna yer verilen haberde Vedat Alexander Schlienbecker, “Aileni bulacak biri varsa, o Müge Anlı’dır.” dedi.
Ablasıyla birlikte ailesini arıyor. Ailesini bulmak isteyen Vedat Alexander Şen, 4 çocuk babası. Alman adı Alexander Schlienbecker olan Vedat Şen’in biyolojik ailesi, iki çocuğu bir notla cami önüne bıraktı. Yeni adını öğrenmesinin üzerinden 1 yıl geçti. 30 Nisan 2020 tarihinden beri ise Türk adını kullanıyor.

Geri