AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vedas nereye sikayet edilir?

Editör

Yeni Üye

Vedaş nereye şikayet edilir?​

Ancak Türkiye çapında tüm illerde elektrik ihbar ve şikayet hattı numarası 186’dır ve bulunduğunuz bölgede bu numarayı arayarak müracaatınızı yapabilirsiniz. Görevli elektrik dağıtım şirketleri tarafından alınan ihbar ve şikayetler 15 iş günü içinde telefon ile, internet üzerinden veya yazılı olarak kişiye bildirilir.

Vedas ne demek?​

Vedas ne demek?
Vedalar (Sanskritçe: वेद), Aryan din edebiyatının tamamını içine alan bir terimdir. Hinduizm dinine inananlar için kutsaldırlar ve yine bu dine inananlar için açığa çıkmış bilgidirler. Veda kelimesi bilgi manasına gelir ve İngilizce farkında olmak manasına gelen wit sözcüğüyle aynı kökene sahiptir.

Vedaş ın sahibi kim?​

ELEKTRİK DAĞITIM · Türkerler, Mart 2013’te yapılan Van Gölü Elektrik Dağıtım özelleştirme ihalesini 118 milyon ABD $ bedelle kazanmış ve Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (VEDAŞ) 0 oranındaki hisselerini Temmuz 2013 itibariyle devralmıştır.

Vedaş hizmeti nedir?​

Vedaş hizmeti nedir?
Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. 26.07.2013 tarihinde özelleşme süreci tamamlanarak Türkerler Holding bünyesinde hizmet vermeye başlamıştır. Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren VEDAŞ, 47.368 km2 alanda yaklaşık 750.000 aboneye elektrik dağıtım hizmeti vermektedir.
Bedaş ı nereye şikayet edebilirim?​
Aciliyet içeren istek ve önerileriniz için ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz.

Vedaş müdür?​

Vedaş müdür?
Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Genel Müdürü Sami KOVANCI VEDAŞ Bölge Müdürü Emrullah OKUTUCU ve VEDAŞ İl Müdürü İsmail ÖZDEMİR, Valimiz Sayın İdris AKBIYIK’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Sayın AKBIYIK, misafirleriyle bir süre sohbet etti.

Vedaş Genel müdür?​

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Genel Müdürü Sami KOVANCI VEDAŞ Bölge Müdürü Emrullah OKUTUCU ve VEDAŞ İl Müdürü İsmail ÖZDEMİR, Valimiz Sayın İdris AKBIYIK’ı makamında ziyaret etti.

Vepsaş sahibi kimdir?​

Vepsaş sahibi kimdir?
TÜRKERLER HOLDİNG Kazım Türker’in üniversite öğrenimi sırasında, ilk giyim mağazasını açmasıyla atılmıştır.

Vedaş hafta sonu açık mı?​

TEDAŞ, pek çok kamu kuruluşu gibi hafta sonları, resmi tatil günleri ve dini bayramlarda hizmet vermemektedir.

Elektrik faturası nereye şikayet edilir?​

Elektrik faturası nereye şikayet edilir?
Eğer fatura ile ilgili bir hata olduğu düşünülüyorsa bu durumda Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun internet sayfasından tüketici şikayetleri bölümüne girmek gerekiyor.
Bedaş elektrik nereye bağlı?​
Boğaziçi Elektrik Dağıtım Müessesesi, 18 Haziran 1984 tarihinde, 18435 sayılı Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) hakkında çıkarılan kanun hükmünde kararname uyarınca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı bir KİT olarak yapılanır.

Vedaş'a şikayetinizi iletmenin yolları ve bilgileri oldukça faydalı olarak paylaşılmış. Türkiye genelinde elektrik ihbar ve şikayet hattı olan 186 numarasını arayarak müracaatınızı yapabilirsiniz. Bu şikayetler, ilgili elektrik dağıtım şirketleri tarafından en geç 15 iş günü içinde size bildirilmektedir.

"Vedas" kelimesi, Hinduizm dininde kutsal kabul edilen metinlerin tamamını ifade eder. Vedalar, Hindu inançlarına göre açığa çıkarılmış bilgilerdir ve bilgelik anlamına gelir. Vedalar, Hinduizm'deki önemli metinlerdir ve bu dine inananlar için büyük değer taşır.

Vedaş, Türkerler Holding bünyesinde hizmet veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin kısaltmasıdır. Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan VEDAŞ, yaklaşık 750.000 aboneye ulaşarak geniş bir alanda hizmet vermektedir.

Vedaş (Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.) şikayetleriniz için 7/24 hizmet veren ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz. Acil durumlarda öneri ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

Şikayetinizi Vedaş'a iletmek isterseniz, VEDAŞ Genel Müdürü Sami KOVANCI, Bölge Müdürü Emrullah OKUTUCU ve İl Müdürü İsmail ÖZDEMİR gibi yetkililerle iletişime geçebilirsiniz. Bu yetkililerin bilgileriyle Vedaş'a ulaşabilir ve görüşlerinizi iletebilirsiniz.

Elektrik faturasıyla ilgili bir hata olduğunu düşünüyorsanız, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun internet sitesindeki tüketici şikayetleri bölümüne başvurabilirsiniz. Enerji sektöründe meydana gelen hataların bildirilmesi önemlidir.

Bedaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı bir Kamu İktisadi Teşebbüsü'dür. Bedaş'a ilişkin şikayetlerinizi iletmek veya bilgi almak için resmi kanallar üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Geri