Varta Pil yerli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Varta Pil yerli mi?​

kaliteli ama birden biten piller üreten bir alman firması.

Varta Pil ne malı?​

VARTA pilleri halen Dischingen’de üretilmektedir. Yani, VARTA Consumer sadece konum olarak Almanya’yı değil aynı zamanda “Made in Germany”nin önemini vurgulamaktadır.
Varta Pil son kullanma tarihi nerede yazar?
üretim tarihi ve son kullanma tarihi bilister ambalajının üstündedir, değerinin çok altında satan yerlerde dikkat edin ıskartaya çıkan pilleri satıyorlar, hepsiburda bu yönüyle güvenilir.
Varta Pil nerede üretiliyor?
BİR İŞ MERKEZİ OLARAK ALMANYA Her yıl VARTA’nın Dischingen’de bulunan tesisinde 1,5 milyarın üzerinde pil üretiliyor ve dünya genelinde dağıtılıyor.

Varta sahibi kimdir?​

Dünyanın pek çok bölgesinde hizmet vermektedir….Varta.

Varta kaç yıllık şirket?​

Varta, Almanya’da Adolf Müller tarafından 1887 senelerde kurulan, içten yanmalı motorlar için akümülatör üretim şirketidir. Dünyanın pek çok bölgesinde hizmet vermektedir.
Duracell ne anlama gelir?
Bu piller yüksek enerji tüketimli olduğu için büyük ilgi gördü ve diğer elektronik araçlarda da kullanılmaya başlandı. 1964 yılında, Duracell marka ismi halka tanıtıldı. Sözcük anlamı “dayanıklı hücre” demeye geliyor, pillerin uzun ömürlü olmasına vurgu yapıyordu.
Varta akü omru ne kadar?
0 ve -10 derecede akünün ömrü 2-3 aydır. 10 ve 25 derecede akünün ömrü 6-8 ay kadar olur. 23 ve 35 derecede akünün ömrü 3-4 ay kadar olur. 35 ve 45 derecede akünün ömrü 2 ay kadardır.
Varta, Almanya’da Adolf Müller tarafından 1887 yıllarında kurulan, içten yanmalı motorlar için akümülatör üretim şirketidir. Dünyanın pek çok bölgesinde hizmet vermektedir.

Geri