AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

VAPE kalemi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

VAPE kalemi nedir?​

Bir vape kalem, silindirik bir şekle sahip yeniden doldurulabilir, basit pod mod’ların atası kabul edilebilecek bir esigara cihazıdır. Bazı vape kalemler, tükenmez kalemler gibi uzun ve dardır. Diğerleri biraz daha geniş ve neredeyse puro gibi (Puro Esigara) görünür.
Smoke net güvenilir mi?
Smok.net Güvenilir Değil Siparişimi bayramdan 1 gün önce verdim bayramda gelmeyeceğini bildiğim için bekledim 5 gün oldu ve siparişime baktığımda iptal olduğunu gördüm. 5 gün boşa beklettiler beni hiç haber vermeden iptal etmişler siparişi, iletişim çok zayıf maillere çok geç dönüyorlar.

VAPE Pen 22 kaç w?​

SMOK Vape Pen 22 Kiti 22mm ve 1650mAh pil kapasitesine sahiptir; Basit tasarımı, LED göstergesi ve tamamen yeni tasarlanmış tank formları, size süper serin bir tat ve düşük maliyet-etkin deneyim sağlayan SMOK VAPE PEN 22 ‘yi sunar. Siyah ve Gümüş renklerde mevcuttur.
SMOK VAPE Pen 22 nasıl açılır?
Bu ürün stokta tükenmiştir !! GELİNCE HABER VER E-Likit Paket İçeriğine Dahil Değildir. Cihaz üzerindeki tuşa 5 kere seri şekilde basarak tuş kilidini açınız.
Sipariş sonrasında kargo takipleri aynı gün 19:30’a kadar mng kargo tarafından kısa mesaj yoluyla sizlere iletilir.
Elektronik sigara shop sitesi güvenilir mi?
elektroniksigarashop.org Sahte (doldurma) tamamen sahte likit satıyor. Arkadaşlar gecen hafta kapıda ödeme kredi kartı ile sipariş verdim zaten kargolamaları tamamen kurgu verdik diyorlar 3-4 gün sonra teslim ediyorlar. Likit olarak Loaded Cookie Butter sipariş ettim.

SMOK VAPE Pen 22 kaç ml?​

Teknik Özellikler:
SMOK VAPE Pen 22 şarj olduğunu nasıl anlarız?
Genellikle Smok, Joyetech, Vaporesso gibi e sigara markalarında LED ışık göstergesi vardır. Eğer bu ışık kırmızı renkteyse şarjınız %20 altındadır. Eğer ışık mavi renkteyse şarj oranını %20 -%75 arasındadır. Eğer ışık yeşil renkteyse şarjınız %75 üzerindedir.

Geri