AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vanguard ne dir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Vanguard ne dir?​

Vanguard, Riot Games’in VALORANT özelinde hilecileri oyundan uzak tutmak için geliştirmiş olduğu bir anti hile yazılımıdır. Bu yazılım hem oyunu oynamak istediğiniz zaman çalıştırılan bir yazılımda hem de bilgisayarınızdaki işletim sisteminin çekirdek seviyesinde faaliyet gösteriyor.

Vanguard nasıl işliyor?​

Riot Vanguard, VALORANT etkinken çalışan bir istemciden ve kernel modu sürücüsü kullanımından oluşuyor. Hem istemcisi hem de sürücüsü şirket içinde geliştirilen Riot Vanguard, oyunun ve kişisel bilgisayarların güvenliğini esas alıyor.
Riot Vanguard nasıl kapatılır?​
Vanguard’ı Kaldırmak
- Adım: Windows tuşuna bas veya görev çubuğundaki Windows simgesine tıkla, “Program ekle veya kaldır”ı seç ve Enter tuşuna bas.
- Adım: Riot Vanguard’ı bulana dek ekranı aşağıya kaydır, bulduğunda üstüne tıkla ve Kaldır seçeneğine tıkla.
- 3. Adım:
- Windows’un eski bir sürümünü mü kullanıyorsun?

Valorant ne demek?​

Valorant ne demek?
Valorant (VALORANT olarak stilize edilir), Riot Games tarafından geliştirilip yayınlanan bir free-to-play çok oyunculu taktiksel birinci şahıs nişancı video oyunudur.

Vanguard riskli mi?​

Vanguard riskli mi?
Windows 10 açığından dolayı Vanguard üzerinden bir hacker saldırısına maruz kalabiliriz. Ring 0 katmanında olduğu için de sadece hesap bilgileri değil, tüm cihaz bilgilerin sızabilme ve çalınabilme olasılığı yüksek. Aslında işin fark edilmeyen çok tehlikeli bir boyutu var. Oyuncular da zaten bu konuda isyan etmekte.

Vanguard motor hangi ülkenin?​

Vanguard markasının merkezi Tayvan’ın Taoyuan şehrinde bulunmaktadır.

Vanguard anti cheat nedir?​

Oyuncular zaman zaman Valorant Vanguard Anti-Cheat sisteminin ekran kartı sürücülerini hile olarak algılamasından kaynaklı bu hatayı alıyor. Güncel ekran kartı sürücüsünü yüklemek hatayı çözmenize yardımcı olabilir. AMD bir ekran kartı kullanıyorsanız buradan güncel sürücüyü indirebilirsiniz.
Vanguard kaç GB Valorant?​
Riot Games tarafından geliştirilen Valorant oynaması ücretsiz çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunudur. Piyasaya sürüldüğü günden bu yana sevilerek oynanan oyunun bilgisayarda 9 GB alan kaplıyor.

Riot Client nasıl kapatılır?​

Riot Client nasıl kapatılır?
Denetim masası> programlar-program kaldır> Riot Client çift tıkla.

Riot Vanguard kaç gb?​

Riot Vanguard kaç gb?

Lol Valorant ne demek?​

Valorant, League of Legends oyununun yapımcıları Riot Games tarafından geliştirilip yayınlanan bir free-to-play, çok oyunculu, birinci şahıs nişancı video oyunudur.

Valorant neden oynanmaz?​

-Oyunda silahlar kısıtlı. Her oyun oyuncuların almaya çalıştığı 3 tane silah var (genel) vandal Phantom ve operatör. -Oyunun spray özellikleri re-za-let. Oyunda spray ve aim adına hiçbir şey yok.
Call of Duty Vanguard kaç TL?​
Standart sürüm: 499 TL (Yalnızca PlayStation 4.) Cross-Gen sürüm: 599 TL (PlayStation 5 desteği var.) Ultimate sürüm: 779 TL (PlayStation 5 desteği ve ekstra içerikler.)

Valorant Vanguard hatası neden olur?​

Valorant Vanguard hatası neden olur?

inpOutx64 SYS ne işe yarar?​

inpOutx64 SYS ne işe yarar?
Bazı notebookların donanım yazılımlarından da kaynaklanabiliyor. Peki nedir bu “inpOutx64.sys”? Bu sistem dosyası highrez.co.uk tarafından geliştirilmiş bir port yazılımı. Kullanıcı seviyesindeki uygulamalar ile doğrudan donanımlara erişim sağlayan bir sistem dosyası.

Vanguard, Riot Games'in VALORANT oyununda hilecileri engellemek amacıyla geliştirdiği bir anti-hile yazılımıdır. Bu yazılım, oyun sırasında çalışan istemci ve işletim sistemi çekirdeğinde faaliyet gösteren bir sürücüden oluşmaktadır. Riot Vanguard, oyunun ve bilgisayarın güvenliğini sağlamak için tasarlanmıştır.

Riot Vanguard'ın kapatılması için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Windows tuşuna basın veya görev çubuğundaki Windows simgesine tıklayın, ardından "Program ekle veya kaldır" seçeneğini seçin ve Enter tuşuna basın.
2. Riot Vanguard'ı bulana kadar ekranı aşağı kaydırın, bulduğunuzda üzerine tıklayın ve "Kaldır" seçeneğine tıklayın.
3. Eğer Windows'un eski bir sürümünü kullanıyorsanız, işlem adımları farklılık gösterebilir.

Vanguard, Tayvan'ın Taoyuan şehrinde bulunan bir markanın ürünüdür.

VALORANT oyunu, Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan ücretsiz bir çok oyunculu taktiksel birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, bilgisayarda 9 GB alan kaplamaktadır.

Riot Client'ın kapatılması için Denetim Masası'na giderek "Programlar ve Özellikler" bölümünden Riot Client'ı seçip kaldırabilirsiniz.

Valorant Vanguard hatası genellikle ekran kartı sürücülerini hile olarak algıladığı durumlarda ortaya çıkabilir. Bu hatayı gidermek için güncel ekran kartı sürücüsünü yüklemek önerilir.

inpOutx64.sys, highrez.co.uk tarafından geliştirilen bir port yazılımıdır ve kullanıcı seviyesindeki uygulamaların donanımlara erişim sağlamasına olanak tanır. Bu dosya bazı notebookların donanım yazılımlarında kullanılabilir.

Geri