AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vampir Alacakaranlığı Paris Roman Özeti

haberci

Yeni Üye
Vampir Alacakaranlığı Paris Kitap Özeti
Vampir Alacakaranlığı Paris Kitap Özet
Sebastian Rook Kitapları
Kitap Özet
“Aptal vikont, her şeyi bildiğini sanıyor! Jack hayal kırıklığı içinde mırıldandı Kapı eşiğinden geçerken geriye doğru dönüp son kere sert bir gösterme attı ve şöminenin üstündeki aynada kendi yansımasını fark etti Yansımasına surat astı
Lakin başını çevirirken, aynada yansıyan diğer bir yüz daha fark etti, garsonun yüzünü Yansıması olması gerektiği gibi değildi, çünkü kırmızı gözler vampir dişleriyle biçimi bozulan bir yüzde Jack'a bakıyordu
Ilginç bir rahatsızlık Paris'i kırıp geçirmektedir Bu, kurbanlarını kansız bırakan bir hastalıktır
Jack, Ben ve Emily vampirlerin gittiklerini, liderlerini bin sene boyunca cehennemin dibine yollayan bir ayinle sürgün edildiklerini düşünüyorlardı
Derhal ise bundan öyle muhakkak değillerdi Bu melun mahluklar daha verimli besin alanlarına taşınmış olabilirler miydi?
Kan emiciler Fransa'daysa, üç dost da onların peşinden gitmek zorundaydı… *

"Vampir Alacakaranlığı Paris" kitabı, Sebastian Rook'un yazdığı bir roman serisine aittir. Kitap, okuyucuları vampirlerin dünyasına götürerek gerilim dolu bir macera sunmaktadır. Hikaye, baş karakterler Jack, Ben ve Emily'in etrafında dönmektedir.

Hikayemizde, Jack'un yaşadığı ilginç bir rahatsızlıkla başlamaktadır. Bir gün aynada kendi yansımasını gördüğünde, aynaya farklı bir yüzün yansıdığını fark eder. Bu yüzde kırmızı gözler ve vampir dişleri vardır. Bu durumun Paris'te yaşanan kansızlık salgını ile bağlantılı olduğunu keşfederler.

Jack, Ben ve Emily ise vampirlerin Paris'e taşındığını ve liderlerinin sürgün edildiğini düşünmektedirler. Ancak bu durumda kesin emin değildirler. Bu lanetli varlıkların daha verimli besin kaynaklarına mı taşındıklarını merak etmektedirler. Eğer kan emiciler Fransa'daysa, üç dostun da onların peşinden gitmek zorunda kalacağını düşünmektedirler.

Kitabın ilerleyen sayfalarında, Jack, Ben ve Emily'nin karşılarına çıkan engeller ve yaşadıkları gizemli olaylar okuyucuyu heyecanlandıracak ve merak ettirecektir. Vampirlerin sırlarıyla dolu dünyasına adım atarak, okuyucular kitabın sonunu heyecanla bekleyeceklerdir.

Geri