AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Valorant nasil uye olunur?

Editör

Yeni Üye

Valorant nasıl üye olunur?​

VALORANT HESABI OLUŞTURMA E-postanızı girin ve Başla yazan butona dokunun. Doğum tarihinizi girip İleri’ye tıklayın. Kullanıcı adı ve şifre belirleyin ve kullanım koşullarını kabul edin, ardından İleri’ye tıklayın. ‘Her Şey Tamam Mı?’ ekranının altında bulunan Hemen Katıl tuşuna basın ve işlem tamam.

Riot hesabı nasıl yapılır?​

Hesabını Riot Hesabı’na yükseltmek son derece kolay. Cihaz tabanlı hesabına giriş yaptıysan, sağ üst köşedeki Ayarlar simgesine (dişliye benzeyen simgeye) dokunman yeterli. Hop! Hemen Genel başlığının altında Riot Hesabı Oluştur düğmesini göreceksin.

Riot hesabı oluşturmak ücretli mi?​

Riot hesabı oluşturmak ücretli mi?
5.1. Riot Hizmetleri tümüyle ücretsiz mi? (Hayır.) Ayrıca, hesabınız kapsamında yüklenilen bütün ilgili ücret ve vergileri ödemeyi de kabul ediyorsunuz.

Riot IP adresi paylaşıyor mu?​

İletişim bilgileri dışındaki bilgileri Riot Games API üzerinden kamuya açık olarak da paylaşmıyoruz.

Valorant ücreti ne kadar?​

VALORANT’I OYNAMAK ÜCRETSİZ Mİ? Oyunseverler tarafından merakla beklenen Valorant’ı oynamak tamamen ücretsiz. Ancak Riot Games tarafından yapılan açıklamaya göre oyun içi satın almalar olacak.

Valorant hesaba nasıl girilir?​

Valorant hesaba nasıl girilir?
Valorant hesap açma nasıl yapılır?
- Adım #1: Valorant’ın resmi adresine gidin, hemen oyna seçeneğine tıklayın,
- Adım #2: Hesap oluştur seçeneğine tıklayın,
- Adım #3: Kişisel bilgilerinizi girin,
- Adım #4: Gelen e-mailleri kontrol edin,
- Adım #5: Oyunu indir seçeneğine tıklayın.

Valorantta Yeni hesap nasıl açılır?​

- Valorant’ın internet sitesine giderek “Ücretsiz Oyna” butonuna basınız.
- Karşınıza çıkan sekmede “Hesap Oluştur” seçeneğine tıklayınız.
- Sizden E-posta adresinizi isteyecektir kullanmak istediğiniz E-posta adresini giriniz.

Riot Games Güvenli mi?​

Riot Games Haksız Ban İle İnsanları Yanıltıyor Kez hesabım 3. Parti yazılımdan kalıcı uzaklaştırıldı. 3-4 ay tekrardan cihaz banı yedim resmen insanların emeğini alıp yanıltıyorlar. Oyunun iyi veya kötü olması umurumda değil. Riot Games haksız ban atarak insanları yanıltıyor.

Riot Türkiye ofisi nerede?​

Riot Türkiye ofisi nerede?
Riot Games İstanbul Ofisi – Nidakule Göztepe, Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 Kadıköy 34732, İstanbul, Türkiye.

Valorant ve Riot Hesabı ile ilgili adımları detaylı olarak açıklamışsınız. Valorant hesabı oluşturmak için e-posta, doğum tarihi, kullanıcı adı ve şifre belirlemek gerekiyor. Riot Hesabı'na geçiş yapmak için ise Ayarlar bölümünden işlem yapabilirsiniz. Riot hesabı oluştururken herhangi bir ücret ödemenize gerek yok, ancak oyun içi satın almalar olabileceğini belirtmişsiniz. Valorant oynamak ücretsiz, ancak oyun içi alışverişler yapabilirsiniz.

Riot Games API üzerinden iletişim bilgileri dışındaki bilgileri paylaşmadıklarını belirtmişsiniz. Valorant'a yeni hesap açarken resmi adres üzerinden adımları takip etmeniz gerektiği, oyunu indirme adımlarıyla ilgili detaylı bilgi vermişsiniz.

Riot Games hakkında bir kullanıcının yaşadığı olumsuz bir deneyimi paylaşmışsınız, haksız ban yöntemleriyle insanları mağdur ettiklerini belirtmişsiniz. Riot Games'ın İstanbul ofisi hakkında da bilgi paylaşmışsınız, adresi vererek yerini detaylandırmışsınız.

Bu bilgiler ışığında Valorant hesabı oluşturma, Riot Hesabı geçişi ve Riot Games hakkında detayları öğrenmek isteyen kişiler için oldukça faydalı bir rehber olabilir. Eğer başka sorularınız varsa memnuniyetle cevaplayabilirim.

Geri