Vakiflara burs basvurusu nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Vakıflara burs başvurusu nasıl yapılır?​

Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğrenim Bursu için başvurular her sene Genel Müdürlük tarafından belirlenen tarihler arasında Genel Müdürlüğün web sitesi www.vgm.gov.tr üzerinden duyurulmakta ve yine www.vgm.gov.tr üzerinden başvuru formu doldurulmak suretiyle alınmaktadır.
Gübretaş bursu ne kadar?
Burs tutarları ne kadar? GÜBRETAŞ Eğitim Bursu 2021-2022 eğitim yılında LİSANS düzeyindeki ziraat fakültesi öğrencileri için aylık 420 TL, TEZLİ YÜKSEK LİSANS düzeyindeki öğrenciler için aylık 840 TL ve DOKTORA düzeyindeki öğrenciler için aylık 1.260 TL olarak belirlenmiştir.
Burs kimlere verilmez?
Burstan Yararlanamayacak Olan Öğrenciler

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs kimlere verilir?​

ilgili hükümleri gereği Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve resmi ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilere burs verilmektedir.
Vakif burs başvuruları ne zaman 2021?
İlkokul, ortaokul ve lise (ortaöğrenim) burs başvuruları 30 Ekim’de tamamlandı. Üniversite öğrencileri için ise başvurular 1 – 15 Kasım 2021 tarihleri arasında alınacak.
Tareksav bursu kaç ay veriliyor?
TAREKSAV Burs Başvurusu. Tareksav Tarım Kredi Kooperatifleri Eğitim Kültür Ve Sağlık Vakfı Bursu Başvuruları Online Olarak Alınacak. Burslar Yılda 9 Ay Süre İle Ekim Ayından Başlayıp Haziran Ayına Kadar Ödenir.
GÜBRETAŞ Eğitim Bursu’nun kapsamının 2017’den itibaren genişletilmesiyle ziraat fakültelerindeki Tezli Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri de bu burs desteğinden yararlanabilmektedir. Başvurular 15 Ekim 2021 Cuma 17:00 tarihine kadar aşağıdaki linklerden erişilecek formla internet üzerinden yapılacak.
Burs herkese çıkar mı?
KYK öğrenim kredisi ve burs başvuruları her yılın ekim ayı içinde başlamaktadır. KYK ÖĞRENİM KREDİSİ HERKESE ÇIKIYOR MU? KYK öğrenim kredisi başvuru yapan herkese çıkmaktadır.
KYK burs kimler alamaz?

KYK burs kimlere verilmez?​

Yüksek lisans öğrencilerinden hazırlık sınıfında öğrenim gören öğrenciler, Açık öğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri, Gerçeğe aykırı beyanda bulunan öğrenciler, Burs Yönetmeliği hükümlerine göre burs almaya yeterli bulunmayan öğrenciler burstan yararlanamazlar.

Geri