AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vakiflar Genel Mudurlugu hangi illerde var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Vakıflar Genel Müdürlüğü hangi illerde var?​

Adana.

Vakıflar Genel Müdürlüğü hangi bakanlığa bağlıdır?​

Vakıflar Genel Müdürlüğü
SEV Amerikan Koleji sahibi kim?
SEV Amerikan Koleji, kardeş okulları olan Üsküdar Amerikan Koleji, İzmir Amerikan Koleji ve Tarsus Amerikan Koleji ile birlikte Sağlık ve Eğitim Vakfı tarafından yönetilmektedir.
Vakıflar kim tarafından denetlenir?
VAKIFLARIN DENETİMİ Vakıfların, şube ve temsilciliklerinin amaca ve yasalara uygunluk denetimi ile iktisadî işletme ve iştiraklerinin faaliyet ve mevzuata uygunluk denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yapılır.

Vakıflar resmi bir kurum mudur?​

Vakıflar özel hukuk tüzel kişisi olup Türk Medeni Kanununun 48. maddesinde belirtilen tüm hak ve yetkilere sahiptir.

SEV Amerikan koleji kaç puanla alıyor?​

Geçen yıl SEV Amerikan Koleji kaç puanla kapattı? 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için en düşük puan 500 üzerinden 440’tır.
SEV Vakfı Genel müdür?
Dr. Güray Erkol.
Dünya pandemi Vakfı diye bir vakıf var mı?
Dünya Pandemi Vakfı ya da Pandemi Yardım Vakfı gerçek bir vakıf değil. Öte yandan Dünya Pandemi Vakfı ya da Pandemi Yardım Vakfı, hiçbir şekilde gerçek bir vakıf değiller.

Vakıf şirketleri bağımsız denetime tabi mi?​

27.02.2008 tarih ve 26800 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 5737 sayılı Vakıflar Kanununun yürürlüğe girmesi ile birlikte vakıflarda zorunlu iç denetim uygulaması getirilmiş bunun bir parçası olarak da duruma göre bağımsız denetime tabi kılınmıştır.

Geri