SoruCevap
Yeni Üye
- Konu Yazar
Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Hakkında - Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Tanıtım - Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Resimleri - Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu İletişim
Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Köyümüze ilk olarak okul, kurtuluş savaşını mütakip 1922 yılında caminin yanında Hakkı Çoban’ın evinde üç sınıflı olarak açılmıştır. İlk öğretmen İbrahim HULİSİ Efendi’dir. Okul 1934 yılına kadar üç sınıflı olarak öğretime burada devam etmiştir.
1934 yılından 1936 yılına kadar da Bahaettin ALPAY’IN oturduğu ev okul olarak kullanılmıştır. 1936 yılında şimdiki eski okul köylü tarafından yaptırılarak 1937-1938 öğretim yılında Vali Lütfi KIRDAR tarafından açılmıştır.
1937 yılı yaz döneminde okulumuzda eğitmen kursu açılmıştır. Bir devre için eğitmen mezun vermiştir.
Daha sonraki yıllarda yeni iki ek bina yapılarak okulumuz şimdiki durumuna gelmiştir.
Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (236) 211 07 53
Okulun Faksı: (236) 211 07 53
Okulun Adresi: ATATÜRK MAH.MURADİYE CAD.NO:226 HOROZKÖY
Okulun Web Adresi: http://www.vakifturk.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Köyümüze ilk olarak okul, kurtuluş savaşını mütakip 1922 yılında caminin yanında Hakkı Çoban’ın evinde üç sınıflı olarak açılmıştır. İlk öğretmen İbrahim HULİSİ Efendi’dir. Okul 1934 yılına kadar üç sınıflı olarak öğretime burada devam etmiştir.
1934 yılından 1936 yılına kadar da Bahaettin ALPAY’IN oturduğu ev okul olarak kullanılmıştır. 1936 yılında şimdiki eski okul köylü tarafından yaptırılarak 1937-1938 öğretim yılında Vali Lütfi KIRDAR tarafından açılmıştır.
1937 yılı yaz döneminde okulumuzda eğitmen kursu açılmıştır. Bir devre için eğitmen mezun vermiştir.
Daha sonraki yıllarda yeni iki ek bina yapılarak okulumuz şimdiki durumuna gelmiştir.
Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (236) 211 07 53
Okulun Faksı: (236) 211 07 53
Okulun Adresi: ATATÜRK MAH.MURADİYE CAD.NO:226 HOROZKÖY
Okulun Web Adresi: http://www.vakifturk.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Resimleri :