AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vakif mutevelli heyeti kimlerden olusur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Vakıf mütevelli heyeti kimlerden oluşur?​

Mütevelli Heyeti, 5263 sayılı Kanunla değiştirilmiş ve 09.12.2004 tarih ve 25665 sayılı resmi gazetede yayımlandığına göre şöyle oluşmuştur; Vakfın Başkanı Kaymakam olup, Belediye Başkanı, Mal Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Tarım Müdürü, İlçe Müftüsü ile ilçe dâhilinde İlçe Kaymakamı’nın …
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında kimler çalışır?
Mütevelli Heyeti, Vali Başkanlığında, Belediye Başkanı, Defterdar, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, İl Tarım ve Orman Müdürü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, İl Müftüsü, 1 Köy Muhtarı, 1 Mahalle Muhtarı, 2 Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisi ve İl Genel Meclisinin belirlediği 2 hayırsever vatandaştan …
Mütevelli Heyeti hangi gün toplanıyor?
Dosya Takip Kısmınca gerekli ev tahkikatı ve sosyal durum incelemesi yapıldıktan sonra her hafta Çarşamba günleri saat 14:30′ da yapılan Vakıf Mütevelli Heyet toplantısında, Müracaatçının dosyası ve yapılmış olan incelemeleri, Mütevelli Heyetin görüşüne sunulur.

Üniversite Mütevelli Heyeti nedir?​

Mütevelli Heyeti, Üniversitenin en yüksek karar organı olup Üniversitenin tüzel kişiliğini temsil eder. Mütevelli Heyeti üyeleri, Vakıf Yönetim Kurulu tarafından, devlet memuru olma niteliklerine sahip adaylar arasından dört yıl süre için seçilen en az yedi üyeden oluşur.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ne iş yapar?
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ya da kısaca SYDV, Türkiye’de Valilik ve Kaymakamlıklara bağlı olarak yoksulluk içinde olan kişi ve ailelere sosyal yardım hizmeti sağlayan ve ülke genelinde 1003 Vakıf ile kamu hizmeti veren kurum.
Sosyal yardım Kimler Yararlanacak?
Engelli yardımlarından da sosyal güvencesi olmayan ve hane içinde kişi başına düşen geliri 1.417 liradan az olanlar yararlanabiliyor. 2022’de artan devlet yardımlarından biri de kronik hastalık yardımı. Bu yardım da Subakut Sklerozan Panensefalit (SSPE), tüberküloz ve silikozis hastaları için ödeniyor.

Geri