AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vahide Gordum Adini Feriha Koydum dizisinden neden ayrildi?

Editör

Yeni Üye

Vahide Gördüm Adını Feriha Koydum dizisinden neden ayrıldı?​

Vahide Gördüm, meme kanseri nedeniyle kemoterapi tedavisi sona erene kadar oyunculuğa ara verdi. Gördüm, “Yakında döneceğim” derken başta yapımcısı Fatih Aksoy olmak üzere tüm rol arkadaşları kanseri yeneceğinden emin oldukları sanatçıyı “Yakında döneceksin” diyerek setten uğurladı.

Vahide Gördüm sağlık durumu nasıl?​

Daha önce kanseri atlatan Vahide Perçin, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Eski eşi Altan Gördüm’le Etiler’de görüntülenen Vahide Perçin; gazetecilerin, ‘Saçlarınızı neden kestirdiniz. Yoksa yeniden kansere mi yakalandınız? ‘ sorusuna, ‘Hayır, sağlığım gayet yerinde, tehlikeli bir durum yok’ yanıtını verdi.

Altan Gördüm ne kanseri?​

Altan Gördüm ne kanseri?
İki yıl önce göğüs kanserine yakalanan ve hastalığı yenen Vahide Gördüm’ün eski eşi Altan Gördüm de, kansere yakalandı. Altan Gördüm’ün sol göz kapağında çıkan et beni görünümlü kiste yapılan ilk tetkikler sonunda cild kanseri teşhisi konuldu. Bu sabah ameliyat edilen Gördüm ” Bu sabah bir ameliyat oldum.

Vahide Gördüm yeniden kanser mi?​

Vahide Gördüm yeniden kanser mi?
Hürriyet’te yer alan habere göre; rol aldığı diziden ayrıldıktan sonra saçlarını kestiren 55 yaşındaki oyuncu, yeniden kansere yakalandığını düşünerek korkan sevenlerini rahatlatacak bir açıklama yaptı. “Öyle bir şey olsa hemen saç kesilmez. Önce tedavi başlar. Tehlikeli bir durum yok, korkmayın.”

Hünkar kanser mi?​

Bilindiği üzere televizyon ekranlarının aranan yüzlerinden Vahide Perçin, 2011 tarihinde ”meme kanseri” hastalığına yakalanarak zorlu bir tedavi sürecinden geçmiş ve tedavi gördüğü zaman diliminde de senelerdir uzun olarak kullandığı saçlarını kazıtmak mecburiyetinde kalmıştı.

Adını Feriha Koydum Zehra neden çıktı?​

Geçtiğimiz yıl meme kanseri teşhisi konan ve tedavi nedeniyle diziye ara veren Vahide Gördüm, sezon finali çekimlerine katıldı. Gördüm, set ekibiyle sarılarak hasret giderdi. Dizinin fan sayfasında yazan bilgilere göre; köye giden Zehra (Vahide Gördüm) sezon finalinde geri dönecek.

Adını Feriha Koydum Zehra kaçıncı bölümde gitti?​

Adını Feriha Koydum Zehra kaçıncı bölümde gitti?
Vahide Gördüm’ün merakla beklenen vedası Adını Feriha Koydum’un dün geceki bölümünde gerçekleşti. Dizinin, Vahide Gördüm’ün (Zehra) vedasının ele alındığı 35. bölümünde senaryo gereği Zehra köyüne dönmeye karar verir.

Vahide Gördüm, "Adını Feriha Koydum" dizisinden ayrılma sebebi meme kanseri nedeniyle kemoterapi tedavisi sona erene kadar oyunculuğa ara vermek zorunda kaldığı için. Bu süreçte sağlık öncelikli olduğundan setten ayrılmıştır. Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ve diğer rol arkadaşları, Vahide Gördüm'ün kanseri yeneceğine inanarak onu setten uğurlamışlardır.

Vahide Gördüm'ün sağlık durumu hakkında yapılan açıklamalara göre, daha önce kanseri atlatmış olan Vahide Perçin'in sağlık durumu gayet iyi olduğu belirtilmiştir. Saçlarını kestirmesinin kansere bağlı olmadığı ve tehlikeli bir durumun olmadığı açıklananlara yansımıştır.

Öte yandan, Vahide Gördüm'ün eski eşi Altan Gördüm'ün de cilt kanseri teşhisi konulduğu ve ameliyat edildiği bildirilmiştir. Bu durum ayrıca dikkat çekici bir sağlık sorunu olduğu için kamuoyunda bilinir hale gelmiştir.

Vahide Gördüm, son olarak kanserle ilgili endişeleri gidermek amacıyla yaptığı açıklamada, saçlarını kestirmesinin kansere bağlı olmadığını, tehlikeli bir durumun bulunmadığını ve korkulacak bir durum olmadığını vurgulamıştır.

Anlatılanlara göre, Zehra karakterini canlandıran Vahide Gördüm'ün diziye veda etmesiyle ilgili detaylar da verilmiştir. Zehra karakterinin köye dönme kararı alarak ayrıldığı anlatılan bölüm bilgileri arasındadır.

Geri