AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vahe Kosem kimdir?

Editör

Yeni Üye

Vahe Kösem kimdir?​

1967 istanbul dogumlu bir doktor. ermeni hastanesinde cildiye uzmanı. 08.05.2010 tarihinde bana sedef hastalığı tanısı koyan sevgili doktor. kendisini yardımsever olarak biliyorum, muayenesi iyidir. …

Serkis barış kimdir?​

1953 Kastamonu doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. İhtisasın Cildiye Uzmanı olarak Şişli Etfal Hastanesinden almıştır.

Bebek cilt hastalıkları hangi bölüm bakar?​

Bebek cilt hastalıkları hangi bölüm bakar?
Cilt hastalıkları için hangi doktora gidilir sorusuna ilişkin verilecek cevap ise cildiye ve dermatoloji bölümüne gidilir.

Eznik Ardaşes Meneşyan kimdir?​

Eznik Ardaşes Meneşyan, uzmanlık ihtisasını 1979-1982 yılları arasında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Cildiye alanında yaptı. 1982-1985 arasında Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Uzm. Eznik Ardaşes Meneşyan, 2014’ten beri Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi’nde hizmet vermektedir.

Serkis Barış muayenesi nerede?​

DR. SERKİS BARIŞ İstanbul ili Merkez ilcesinde hizmet vermektedir.

Serkis barış nasıl randevu alınır?​

Serkis barış nasıl randevu alınır?
Serkis Barış için nasıl randevu alabilirim? Dr. S Barış şu an için online randevu talebi kabul etmiyor. Kendisine mesaj göndererek randevu talebinizi iletebilirsiniz.
Cildiye diğer adı nedir?​
Dermatoloji, cilt hastalıkları ve tedavisiyle ilgilenen tıp dalı. Deri bilimi olarak da adlandırılmaktadır. Saç dökülmesi hangi nedene bağlı olursa olsun eğer bir kişi böyle bir durumdan yakınıyor ise hiç paniğe kapılmadan bir Deri Hastalıkları (Dermatoloji=Cildiye) uzmanına başvurmalıdır.
Cildiye ne olarak geçiyor?​
Cilt hastalıklarının tanı ve tedavileriyle Cildiye veya Deri ve Zührevi Hastalıkları olarak da bilinen Dermatoloji bölümlerinde, 6 yıllık tıp eğitiminin ardından 4 yıl uzmanlık eğitimi alan hekimler ilgilenir.

Doğum lekesi için hangi doktora gidilir?​

Doğum lekesi için hangi doktora gidilir?
Cilt lekeleri şikayeti olanların Dermatoloji (Deri Hastalıkları – Cildiye) bölümüne başvurmaları gerekir. Uzman hekim öncelikle lekenin rengini, oluşumunu inceleyerek lekeye teşhis koyabilmek adına gerekli görüntüleme ve gerekirse patolojik incelemeleri sağlayarak buna uygun tedavileri sunacaktır.

Eznik Ardaşes Meneşyan nereli?​

Eznik Ardaşes Meneşyan, 1951 yılında İstanbul’da doğdu. 1970-1976 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim alan Uzm.

Vahe Kösem, 1967 yılında İstanbul doğumlu bir doktor ve Ermeni hastanesinde cildiye uzmanı olarak çalışmaktadır. Sedef hastalığı tanısı koyduğu tarih 08.05.2010'dur ve kendisi yardımsever ve iyi bir muayene doktoru olarak bilinmektedir.

Serkis Barış ise 1953 yılında Kastamonu doğumlu olup, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur ve cildiye uzmanı olarak Şişli Etfal Hastanesi'nde ihtisasını tamamlamıştır. Muayenehane adresi ise İstanbul ilinde, Merkez ilçesinde bulunmaktadır.

Bebek cilt hastalıklarıyla ilgilenen bölüm ise cildiye veya dermatoloji bölümüdür. Bebeklerin cilt problemleri için bu uzmanlara başvurulması önerilir.

Eznik Ardaşes Meneşyan, uzmanlık eğitimini 1979-1982 yılları arasında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde almış ve Şu anda Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Doğum lekeleri için ise Dermatoloji (Cildiye) uzmanlarına başvurulması tavsiye edilir. Uzman bir hekim lekenin rengi, oluşumu ve diğer özelliklerini inceleyerek uygun teşhisi koyup tedaviyi belirleyecektir.

Eznik Ardaşes Meneşyan ise 1951 yılında İstanbul'da doğmuş ve eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde almıştır. Kendisi şu anda Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Geri