Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

VAC yasagi diger oyunlari etkiler mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

VAC yasağı diğer oyunları etkiler mi?​

VAC ban diğer oyunları etkilemez, sadece yasaklama aldığı oyuna giremez.
VAC yasağı ne zaman kalkar?
VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır.
VAC yasağı nedir?
VAC, Valve Anti-Cheat’in kısaltmasıdır. Bir kullanıcı tanımlanabilir hile yazılımı kullanan bir bilgisayardan VAC korumalı bir sunucuya bağlanırsa, VAC sistemi kullanıcıyı gelecekte VAC korumalı sunucularda oynamaktan yasaklar.

Oyun yasaklaması nedir?​

Oyun Yasaklamaları, kendi yasaklama izleme sistemleriniz yerine Valve’ın yasaklama alt yapısını kullanmanıza izin verir. Bir oyuncuyu ICheatReportingService/RequestPlayerGameBan Web API’ı kullanarak yasakladığınızda, yasaklama o kullanıcının Steam profilinde herkese açık bir şekilde görünecektir.
Steam Destek nerede?
Sorununuzla ilgili yardım için https://help.steampowered.com adresini ziyaret edin. Sayfadaki en alakalı seçeneği seçin, ardından yardım sitesi, sorunu kendi başınıza çözmeniz veya Steam Destek ekibine bir destek talebi göndermeniz için size rehberlik edecektir.
VAC ban kalkıyor mu?
Steam’deki VAC ban kalkmaz.
“VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamazlar. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır.”
CS GO VAC ban yersek ne olur?
VAC Ban Kaldırılack Mı? Normal şartlarda katı ve kesin kural olarak Steam’ın açıklamasına göre ” VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışılamaz ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer bir VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiği tespit edilirse otomatik olarak kaldırılır.
Vac ne demek oyun?
İlk öncelikle V.A. C’ın anlamını öğrenelim. Türkçe olarak (Valve Anti Hile Sistemi). İngilizce olarak (Valve Anti Cheat).

Steam ile iletişime nasıl geçilir?​

Steam e ticket nasıl atılır?
tugramollamehmetoglu
- Öncelikle verdiğim bağlantıya tıklayın; Steam Destek – Yardım edin!
- Buradan parolamı değiştir bölümüne girin.
- E-posta adresinizi girin ve artık bu e-posta adresine erişim sağlayamıyorum kısmına tıklayın.
- Çıkan pencerede gereken tüm bilgileri girin ve destek talebi oluşturun.
CS GO VAC yasağı kalkar mı?
VAC yasakları kaldırılabilen yasaklar değil. Yeni bir Steam hesabı açarak oyunu yeniden satın alarak oynayabilirsiniz hileden uzak güvenli ve adil oynadığınız sürece ban yeme şansınız yok.

Geri