- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
V 216 Kimdir?
Mahkumlar Faruk (Rasim Öztekin) ve Robot-216 (Ozan Güven) ile arkadaşlık kurar. Robot-216, Prenses Ceku’nun (Özge Özberk) yakın bir sırdaşıdır.GORA Rendroy kim?
gora filminde erdal tosun tarafından canlandırılan gezegenin ileri gelenlerinden, sözü geçenlerinden biri. tombul, mavi suratli, kızıl sacli, bol favorili, kafasinda da migferimsi birsey tasiyan gora karakteri.Zamana Karşı filmi ne anlatıyor?
Özet. 25 yaşına gelen insanların, yaşlanmayı durdurmak için var güçleriyle çalışmak zorunda olduğu bir gelecekte geçen filmde, zaman gerçekten para ve güç demek. Will Salas (Justin Timberlake), bir hata sonucu cinayetten hüküm giyer ve hapishaneden kurtulmak için tek şansı gerçek yüzünü gördüğü sistemi çökertmektir.
Kızım ve Ben filmi yönetmeni kimdir?
Murat GürvardarKızım ve Ben / YönetmeniG.O.R.A. mı A.r.o.g mı?
filminin devamı olarak tanımlansa da Cem Yılmaz bu filmin G.O.R.A. nın devamı olmadığını, başlı başına ayrı bir film olarak çekildiğini dile getirmektedir. A.R.O.G ismiyse G.O.R.A. nın tersten yazımıdır.G.O.R.A. kaç yaş sınırı?
En çok izlenen filmler listesinde 10. sırada olan GORA’da herhangi bir yaş sınırı bulunmuyor.
G.O.R.A. hangi filmden esinlendi?
G.O.R.A. filminin esin kaynağı olarak, kendisi de bir zamanların popüler televizyon dizisi Uzay Yolu’ ndan etkilenmiş olan Turist Ömer Uzay Yolunda (1973) kabul edilebilir.A.R.O.G da Komutan Logar kim?
Cem Yılmaz’ın oynayıp yönettiği G.O.R.A ve A.R.O.G filmindeki kaptanın adı.Çoğu filminde olduğu gibi Cem Yılmaz’ın canlandırdığı kötü başröl ve uzaylı psikopat karakter. G.O.R.A. ‘da ordunun başında olan Komutan Logar cinsel eğilimi ve kötü planları ile dikkat çekmektedir.Zamana karşı Netflix de var mı?
‘Zamana Karşı’ Netflix’te mi? Evet, Zamana Karşı Netflix’te mevcuttur (14 Nisan 2015’de eklendi).
Ömrünün ne kadar kaldığını gösteren film?
Özet. Countdown, bir uygulamadan hayattaki son günlerini yaşadığını öğrenen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir hemşire, insanların en zaman öleceğini tahmin eden bir uygulamayı indirir.Kızım ve ben ne zaman çekildi?
Kızım ve Ben, yönetmeliğini Halit Refiğ’ın yaptığı 1988 yapımı Türk sinema filmi. 122 dk.AROG kaç yaş üstü?
Cem Yılmaz’ın Arif karakterine hayat verdiği ilk film olan GORA, 2005 yılında sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Türk izleyicisi, Arif’in başından geçenlere oldukça fazla ilgi gösterdi. En çok izlenen filmler listesinde 10. sırada olan GORA’da herhangi bir yaş sınırı bulunmuyor.
AROG GORA nın devamı mı?
Arif V 216A.R.O.G / Devam filmiIlk önce G.O.R.A. mı AROG mu?
12 Kasım 2004 tarihinde vizyona giren A.R.O. G’un önceki macerası olan G.O.R.A. nın senaryosunu Cem Yılmaz yazmış ve yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak üstlenmişti. Cem Yılmaz’ın, 2006 yılında Ali Taner Baltacı ile çektiği Hokkabaz adlı film nispeten G.O.R.A.G.O.R.A. kaç dakika?
2 saat 7 dakikaG.O.R.A. / Süre