AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Uzun Ve Dolgun Kirpikler İçin Rimel Nasıl Sürülür?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Uzun ve dolgun kirpikler için rimel nasıl sürülür? İlk olarak, kirpiklerinizi temizleyin ve kuru olduğundan emin olun. Ardından, kirpik kıvırıcı kullanarak kirpiklerinizi kıvırın. Rimel fırçasını kirpik köklerine yerleştirin ve yavaşça yukarı doğru hareket ettirin. Uzun ve dolgun bir görünüm için, rimeli kirpiklerinize uygularken zigzag hareketler yapın. Kirpiklerinizin her tarafına eşit miktarda rimel uygulayın. Eğer isterseniz, ikinci bir kat rimel uygulayarak daha belirgin bir görünüm elde edebilirsiniz. Rimel uyguladıktan sonra, kirpiklerinizi kuruması için birkaç saniye bekletin. Son olarak, kirpik tarak veya fırçası kullanarak kirpiklerinizi tarayarak daha düzgün bir görünüm elde edebilirsiniz.
İçindekiler

Uzun ve dolgun kirpiklere sahip olmak, birçok kadının istediği bir görünümdür. Rimel kullanımı, kirpikleri belirginleştirerek daha dolgun ve uzun görünmelerini sağlar. İşte uzun ve dolgun kirpiklere sahip olmak için rimel nasıl sürülür, adım adım açıklıyoruz:

Rimel Seçimi Nasıl Yapılır?

İlk adım, doğru rimel seçimi yapmaktır. Kirpiklerinizi daha dolgun ve uzun göstermek için hacim veren ve uzatma etkisi olan rimelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca, suya dayanıklı rimeller de kirpiklerin daha uzun süre kıvrık kalmasını sağlar.

Kirpik Kıvırıcı Nasıl Kullanılır?

Rimel uygulamadan önce kirpiklerinizi kıvırmanız, daha etkili bir sonuç elde etmenizi sağlar. Kirpik kıvırıcısını kirpik diplerine yerleştirip hafifçe sıkarak kirpikleri kıvırabilirsiniz. Bu adım, kirpiklerin daha dolgun ve uzun görünmesini sağlar.

Rimel Nasıl Uygulanır?

Rimel uygulamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: Rimeli açın ve fırçasını fazla ürün bırakmayacak şekilde temizleyin.
Adım 2: Fırçayı kirpik diplerine yerleştirin ve kökten uca doğru yavaşça ilerleyin.
Adım 3: İlk katı uyguladıktan sonra birkaç saniye bekleyin ve ikinci katı uygulayın.
Adım 4: Kirpiklerinizin daha dolgun görünmesi için rimeli kirpik diplerine yoğunlaştırın.
Adım 5: Alt kirpiklere de rimel uygulayarak daha dengeli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Rimel Sürerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Rimel sürerken aşağıdaki noktalara dikkat etmek önemlidir:
Temiz kirpikler: Rimel uygulamadan önce kirpiklerinizi temizleyin. Kirpiklerinizdeki yağ ve kir, rimelin etkisini azaltabilir.
İki kat uygulama: İki kat rimel uygulamak, kirpiklerin daha dolgun ve uzun görünmesini sağlar. Ancak çok fazla kat uygulamaktan kaçının, aksi takdirde kirpikler birbirine yapışabilir.
Ürün miktarı: Rimel fırçasından fazla ürün almadan uygulamak, daha doğal bir görünüm elde etmenizi sağlar.
Temiz fırça: Rimel fırçasını düzenli olarak temizlemek, daha etkili bir uygulama sağlar.
Maskara bazı: Kirpiklere maskara bazı uygulamak, rimelin daha uzun süre dayanmasını sağlar ve kirpikleri daha dolgun gösterir.
Yukarıdaki adımları takip ederek ve dikkat edilmesi gereken noktalara özen göstererek, uzun ve dolgun kirpiklere sahip olabilirsiniz. Rimel uygulamasıyla gözlerinizi daha çekici hale getirebilirsiniz.

Kirpiklerinizi temizleyin ve kıvrık bir rimel fırçası kullanarak rimeli uygulayın.
Rimeli kirpiklerinizin kökünden uca doğru hareket ettirerek sürün.
Kirpiklerinizi birden fazla kat rimel sürerek daha dolgun gösterebilirsiniz.
Rimeli sürdükten sonra kirpiklerinizi tarayarak daha düzgün bir görünüm elde edebilirsiniz.
Rimeli sürdükten sonra kirpiklerinizi hızlı bir şekilde kıvırarak daha etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kirpiklerinizi temizleyin ve kıvrık bir rimel fırçası kullanarak rimeli uygulayın.
Rimeli kirpiklerinizin kökünden uca doğru hareket ettirerek sürün.
Kirpiklerinizi birden fazla kat rimel sürerek daha dolgun gösterebilirsiniz.
Rimeli sürdükten sonra kirpiklerinizi tarayarak daha düzgün bir görünüm elde edebilirsiniz.
Rimeli sürdükten sonra kirpiklerinizi hızlı bir şekilde kıvırarak daha etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Geri