Uzun atlama rekorunu kim kirdi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Uzun atlama rekorunu kim kırdı?​

Yulimar Rojas uzun atlamada dünya rekoru kırdı | 2020 Tokyo Olimpiyatları

Uzun atlama dünya rekoru kaç santim?​

Dünya rekoru 8,95 metrelik atlayışıyla Mike Powel’la aittir.
Uzun Atlama Türkiye rekoru kimde?
Erkekler
Göz Kırpmama dünya rekoru kaç saniye?
9) Vücudun en hızlı kasılıp gevşeyen kasları göz kapaklarında bulunur. 10) Filipinler’deki aktör, komedyen ve TV sunucusu olan Paolo Ballesteros, bir canlı yayın yarışması sırasında 1 saat 17 dakika ve 3 saniye süreyle gözünü kırpmadan resmi olmayan bir dünya rekoru kırmıştır.

100 metreyi takla atarak kat etme rekoru kaç saniyedir?​

*Britanyalı Bethany Lodge iki rekor sahibi: 100 metreyi taklalarla en hızlı katetme (42,64 saniye) ve 30 saniyede en çok tersine perende ve burpee rekoru (beş). *En çok dövmesi olan erkek vücudunun tamamı dövmelerle kaplı olan Lucky Diamond Rich oldu.

3 adım atlama nasıl ölçülür?​

mesafe 10 m’dir. Sıçrama çizgisi düşme alanının en yakın ucundan 1 m ile 3 m arasındadır. Her atlayışın ölçümü, atlayıştan hemen sonra yapılır. Tüm atlayışlar, vücudun herhangi bir kısmı tarafından kum havuzunda bırakılan basma tahtasına doğru en yakın izden, sıçrama çizgisine, ya da uzantısına doğru ölçülür.
3 adım uzun atlama nasıl yapılır?
Yeterince hızlanabilmek ve 10 santimetrelik sıçrama tahtasından, olabildiğince uzağa fırlayabilmek gerekir. Üç adım atlamanın, adından da anlaşılacağı gibi, üç aşaması vardır. Atletin yükseldiği ayağının üstüne düştüğü ilk adım; ağırlığını öbür ayağına kaydırdığı ikinci adım ve atlayış.
Uzun atlama rekoru kaç metredir?
Atlet, yaklaşık 30-45 metre mesafeden hızlanarak, 30 cm genişliğindeki bir basma tahtasına basarak atlayışını yapar. Tahtanın 20 cm’lik beyaz bölümü basış alanı olup 10 cm’lik alanı ise kırmızıdır. Kırmızı alana basış faul olur. Dünya rekoru 8,95 metrelik atlayışıyla Mike Powel’la aittir.

Geri