AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Uzm Dr Ebru Parlayan hangi hastanede?

Editör

Yeni Üye

Uzm Dr Ebru Parlayan hangi hastanede?​

Uzm. Dr. Ebru Parlayan Baş Ağrısı-Baş dönmesi-Uyku Bozuklukları ve Diğer Nörolojik Hastalıklar Tanı ve Tedavi Merkezi bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor.

Prof Dr Ahmet Gökçay kimdir?​

Nöroloji Uzmanıdır. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı’nda Çocuk nörolojisi ünitesinde çalışmaktadır. Aynı zamanda Çocuk Nörolojisi polikliniğinde aktif görev yapmaktadır. Halen Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Çocuk Nörolojisi ünitesinde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

Dr Zülfikar arlıer hangi hastanede?​

Dr Zülfikar arlıer hangi hastanede?
Dr. Zülfikar Arlıer Başkent Üniversitesi Adana Uygulama Ve AraşžTırma Merkezi bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor. Doç.

Prof Dr Barış Baklan kimdir?​

Prof Dr Barış Baklan kimdir?
Dokuz Eylül Üniversitesi Nöroloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesidir. Epilepsi ve Uyku Hastalıkları ile ilgilenmektedir. Klinik Nörofizyoloji Bilim Dalı naşkanıdır ve halen bu konuda çalışmalarını aktif olarak sürdürmektedir.

Prof Dr Mustafa Bakar hangi hastanede?​

MUSTAFA BAKAR | Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi.

Prof Dr Hadiye Şirin kimdir?​

1962 İzmir doğumluyum. 1980 yılında Bornova Anadolu Lisesini, 1986’da Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdim. İhtisasımı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalında 1987-1991 yılları arasında tamamladım.

Prof Dr Ibrahim Aydoğdu kimdir?​

Prof Dr Ibrahim Aydoğdu kimdir?
Alaplı/Zonguldak doğumlu Dr. Aydoğdu, Kabataş Erkek Lisesi ve Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Uzmanlığını Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı’nda tamamlamıştır. Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’nde Böbrek Nakli Birimi ve Palyatif Bakım ekibinin de üyesidir.

Ali Karakelle hangi hastanede?​

Ali Karakelle hangi hastanede?
Dr. Ali Karakelle Özel Adana Cerrahi Tıp Merkezi bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor.
Doç Dr Sibel Karaca hangi hastanede?​
Nisan 2014-Eylül 2020 tarihleri arasında Özel Medline Adana Hastanesi’nde 6,5 yıl görev yaptım. 1 Ekim 2020 tarihi itibariyle özel muayenehanemde hizmet vermekteyim. “Türk Nöroloji Derneği” ile “Çukurova Nörofizyoloji Derneği” üyeliklerim bulunmaktadır.
Prof Dr Gülden Akdal kimdir?​
Prof. Dr. Gülden Akdal Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları), uzmanıdır.

Prof Dr ibrahim Öztura kimdir?​

Prof Dr ibrahim Öztura kimdir?
İbrahim Öztura Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları), ,Klinik Nörofizyoloji uzmanıdır.

Sevda Erer Özbek hangi hastanede?​

Sevda Erer Özbek hangi hastanede?
Halen Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim dalı’nda, Parkinson Hastalığı ve Hareket Bozuklukları polikliniği ve Botulinum Toksin tedavi poliklinikleri sorumlu öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

Uzm. Dr. Ebru Parlayan, Baş Ağrısı-Baş Dönmesi-Uyku Bozuklukları ve Diğer Nörolojik Hastalıklar Tanı ve Tedavi Merkezi'nde hasta/danışan kabul etmektedir.

Prof. Dr. Ahmet Gökçay, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı'nda Çocuk Nörolojisi ünitesinde çalışmaktadır.

Dr. Zülfikar Arlıer, Başkent Üniversitesi Adana Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde hasta/danışan kabul etmektedir.

Prof. Dr. Barış Baklan, Dokuz Eylül Üniversitesi Nöroloji Ana Bilim Dalı'nda Epilepsi ve Uyku Hastalıkları konularıyla ilgilenmektedir.

Prof. Dr. Mustafa Bakar, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çalışmaktadır.

Prof. Dr. Hadiye Şirin, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

Prof. Dr. İbrahim Aydoğdu, Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde çalışmakta olup, Böbrek Nakli Birimi ve Palyatif Bakım ekibinde yer almaktadır.

Dr. Ali Karakelle, Özel Adana Cerrahi Tıp Merkezi'nde hasta/danışan kabul etmektedir.

Doç. Dr. Sibel Karaca, şu anda özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Prof. Dr. Gülden Akdal, Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) uzmanıdır.

Prof. Dr. İbrahim Öztura, Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) ve Klinik Nörofizyoloji uzmanıdır.

Sevda Erer Özbek, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı'nda Parkinson Hastalığı ve Hareket Bozuklukları polikliniği ile Botulinum Toksin tedavi polikliniklerinde çalışmaktadır.