- Konu Yazar
UZEM şifresi nedir?
Bu şifre, ilk kullanım için Tc kimlik numaranızın ilk beş hanesidir. 6 – E-mail adresi ise kullandığımız herhangi bir e-mail adresidir. (hotmail, yahoo, gmail vs…) Kurumsal öğrenci posta adresiniz, ismi örneğin Selin Ocak olan bir öğrenci için[email protected]dir.UZEM şifresi nasıl değiştirilir?
Şifre Sıfırlama Adımları Kimlik Numaranızı yazın. Geçici şifrenizi size ulaştırabilmemiz için kayıt olurken belirtmiş olduğunuz e-posta adresinizi veya telefon numaranızı yazınız. Telefon numaranızı “5554443322” formatında yazınız. Size gönderilecek geçici şifre ile sisteme giriş yapıp geçici parolanızı değiştiriniz.Uzeme nasıl giriş yapılır?
Uzeme nasıl giriş yapılır?Uzeme giriş yapmak için sırasıyla aşağıdaki adımları takip etmemiz gerekmektedir.
- Adım: İlk olarak ilgili üniversitenin UZEM sayfasına giriş yapmanız gerekmektedir.
- Adım: İkinci olarak ‘Bys Giriş’ kullanıcı adınızı girmeniz gerekmektedir.
- Adım: 3.bölmeye ‘Bys Giriş’ kullanıcı şifrenizi girmeniz gerekmektedir.
OMÜ UZEM nasıl giriş yapılır?
OMÜ UZEM nasıl giriş yapılır?Telefon veya tabletten canlı derslere giriş yapmak için masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi mobil cihazınızın internet tarayıcısından portal.uzem.omu.edu.tr adresine giriş yapıp, aynı adımları izlemeniz yeterlidir.