AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

UZEM Online derse nasil girilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

UZEM Online derse nasıl girilir?​

Telefon veya tabletten canlı derslere giriş yapmak için masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi mobil cihazınızın internet tarayıcısından portal.uzem.omu.edu.tr adresine giriş yapıp, aynı adımları izlemeniz yeterlidir.

Online dersler nasıl yapılır?​

Online eğitim sisteminde dersler sanal sınıflarda gerçekleştirilir. Akademisyenler ve öğrenciler internet bağlantısı sağlanan her ortamdan sisteme bağlanabilir, sınıftaymış gibi derslere katılabilir.
Uzaktan Eğitim cep telefonu ile olur mu?
Evet. Masaüstü, dizüstü bilgisayar, tablet ve cep telefonundan ulaşmak mümkün. EBA’nın hem iOS hem de Android için mobil uygulamaları var.

UZEM e nasıl giriş yapılır?​

Uzeme giriş yapmak için sırasıyla aşağıdaki adımları takip etmemiz gerekmektedir.
- Adım: İlk olarak ilgili üniversitenin UZEM sayfasına giriş yapmanız gerekmektedir.
- Adım: İkinci olarak ‘Bys Giriş’ kullanıcı adınızı girmeniz gerekmektedir.
- Adım: 3.bölmeye ‘Bys Giriş’ kullanıcı şifrenizi girmeniz gerekmektedir.

UZEM sınavı nasıl olur?​

Online Sınav Sistemi: Ara sınavlarınızı(vizeler) sınav tarihi geldiğinde internet üzerinden verin.
- Uzaktan eğitimde vize sınavlarınız internet üzerinden gerçekleştirilir.
- Sınavların şekli, dersin hocasına göre klasik ya da çoktan seçmeli olarak değişmektedir.
- Online Sınavlar başlamadan (en az 15 dk.)
Online ders için hangi program?
Milli Eğitime Bakanlığına bağlı ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığının hazırladığı EBA, yani eğitim bilişim ağı, uzaktan eğitim platformunu kullanıyor. Öğrenciler, bilgisayar ve cep telefonları ile internet üzerinden öğrenci şifrelerini girerek EBA’yı kullanabiliyor.

Cep telefonu ile EBA canlı ders Nasıl Yapılır?​

EBA üzerinden evde telefondan canlı derste öğretmen ve öğrenci olarak nasıl katılınır? EBA yazısının yanında bulunan için diye tıklayarak menüye giriş yapıyor gibi canlı dersler kısmını bulunur. Canlı dersler kısmında sana ait olan canlı dersler görebiliyorsun.

Uzaktan Eğitim telefondan nasıl izlenir?​

“EBA Hesabı Oluştur” butonuna tıkla. Girmiş olduğun cep telefonu numarasına gelen doğrulama kodunu sisteme gir ve “Gönder” butonuna bas. Adımları eksiksiz tamamladıysan EBA Giriş ekranına yönlendirileceksin. Bu ekranda TC Kimlik no ve EBA hesabın için belirlediğin yeni şifreni girebilirsin.

Geri