UZEM e nasil giris yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

UZEM e nasıl giriş yapılır?​

Uzeme giriş yapmak için sırasıyla aşağıdaki adımları takip etmemiz gerekmektedir.
- Adım: İlk olarak ilgili üniversitenin UZEM sayfasına giriş yapmanız gerekmektedir.
- Adım: İkinci olarak ‘Bys Giriş’ kullanıcı adınızı girmeniz gerekmektedir.
- Adım: 3.bölmeye ‘Bys Giriş’ kullanıcı şifrenizi girmeniz gerekmektedir.
2 yıllık uzaktan eğitim nasıl oluyor?
Uzaktan Öğretim, alışılmış geleneksel eğitim tarzından farklı olarak, kampüse gelme zorunluluğunun olmadığı, derslerin bilgisayar vasıtasıyla tamamen sanal ortamda, canlı ve interaktif olarak işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar tekrar izleyebileceği eğitiminin adıdır. public Öğrenci merkezlidir.

Üniversitelerde uzaktan eğitim zorunlu mu?​

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), üniversitelerde teorik derslerin tamamı için uzaktan eğitimin zorunlu olmadığı açıklandı. Açıklamada, “Hangi dersleri uzaktan öğretim yöntemleriyle yapacağı, bu zorlu süreçle sınırlı kalmak kaydıyla, üniversitelerimizin yetkili karar organlarınca karara bağlanacaktır” denildi.
Uzaktan eğitim Bölümleri nasıl oluyor?
Uzaktan öğretim, öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüse gelme zorunluluğunun bulunmadığı, tamamen sanal ortamda, canlı, görüntülü, sesli ve interaktif olarak derslerin işlendiği, uzaktan fakat yüz-yüze üniversite eğitiminin verildiği çağdaş bir eğitim sistemidir.

UZEM sınavı nasıl olur?​

Online Sınav Sistemi: Ara sınavlarınızı(vizeler) sınav tarihi geldiğinde internet üzerinden verin.
- Uzaktan eğitimde vize sınavlarınız internet üzerinden gerçekleştirilir.
- Sınavların şekli, dersin hocasına göre klasik ya da çoktan seçmeli olarak değişmektedir.
- Online Sınavlar başlamadan (en az 15 dk.)
UZEM Online derse nasıl girilir?
Telefon veya tabletten canlı derslere giriş yapmak için masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi mobil cihazınızın internet tarayıcısından portal.uzem.omu.edu.tr adresine giriş yapıp, aynı adımları izlemeniz yeterlidir.

UZEM sistemi nasıl çalışır?​

Kişilerin sahip olduğu teknolojik cihazlarla, derslere katılımı ve sınavları yapılabiliyor. Tamamen sanal ortamda yapılan eğitimlerle, kişiler üniversite eğitimlerini alabiliyor. Farklı bir sisteme sahip olması nedeniyle, öğrencilerin dikkatini çeken bir sistemdir.
Üniversite uzaktan eğitim devamsızlık var mı?
Eğitim portalı üzerinden takip ettiğiniz dersler için devamsızlık hakkınız örgün eğitimde yer alan dersleriniz için belirlenmiş olan devamsızlık hakkınız ile aynıdır.

Üniversitelerde uzaktan eğitim olur mu?​

Üniversite senatosu 29 Aralık 2021 tarihinden itibaren 9 Ocak 2022 tarihine kadar uzaktan (online) eğitim kararı aldı. Uygulamalı derslerin fiziki ya da uzaktan (online) yapılmasıyla ilgili olarak Fakülte ve Müdürlükler ayrıca karar alacak, kararları zaman yitirmeksizin duyuracak” şeklinde açıklama yaptı.

Geri