AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

UZEM derse nasil girilir?

Editör

Yeni Üye

UZEM derse nasıl girilir?​

Telefon veya tabletten canlı derslere giriş yapmak için masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi mobil cihazınızın internet tarayıcısından portal.uzem.omu.edu.tr adresine giriş yapıp, aynı adımları izlemeniz yeterlidir.

Anadolu Üniversitesi derslerimi nasıl görebilirim?​

Ders içeriklerine http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden Üniversite Kimliğiyle (T.C. kimlik numaraları ve şifre kullanarak) ya da e-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemiyle giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir.

Ders kayıtları nasıl izlenir?​

Ders kayıtları nasıl izlenir?
Merhaba, Ders kayıtları çalışma odasındadır. https://www.canlidershane.net/student/index.php adresine girdikten sonra sol klasörlerde “Online Gruplar” klasörü altından ilgili alandan izleyebilirsiniz.

E Kampüs canlı derse nasıl girilir?​

Anadolum eKampüs’e giriş yapıldıktan sonra sol menüde bulunan Takvim sekmesindeki “Canlı Ders Takvimi” alanında derslerin gün ve saatleri yer almaktadır. Öğrencilerimiz derslere eş zamanlı olarak katılabilir, katılamadığı derslerin kayıtlarını Anadolum eKampüs’te Canlı Ders Kayıtları bağlantısından izleyebilirler.

UZEM ne kadar internet yer?​

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen ve EBA sisteminde geçerli olan 8 GB’lık internet kotası canlı dersleri kapsamıyor. Günde 6 saat canlı ders gören bir öğrencinin 4-5 gün sonra kotası doluyor.

Anadolu Üniversitesi Akademik durumumu nasıl öğrenebilirim?​

Anadolu Üniversitesi Akademik durumumu nasıl öğrenebilirim?
AÖF diploma sorgulama 2020 işlemleri direkt olarak AÖF’ün resmi internet adresinden gerçekleştiriliyor. Mezuniyeti hakkında detaylı bilgi almak isteyen AÖF öğrencileri, Öğrenci Bilgi Sistemi’ne giriş yaptıktan sonra durumlarını öğrenebiliyor.

Üniversite ders kayıtlarına nereden bakılır?​

e-Devlet Kapısı
- Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı
- Üniversite E-Kayıt Belge Sorgulama.

Online ders nasıl izlenir?​

Zoom uygulaması üzerinde de EBA ve TRT EBA TV’de olduğu gibi canlı dersler yapılabiliyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında Zoom uygulamasının kullanım alanı uzaktan eğitim ile de genişlemeye devam ediyor.

Açık öğretim canlı ders nasıl izlenir?​

Açık öğretim canlı ders nasıl izlenir?
Çevrim içi ortamda canlı olarak gerçekleşecek olan AÖF canlı dersler https://ekampus.anadolu.edu.tr bağlantısına giriş yapıldıktan sonra, e devlet şifresi ya da üniversite kimliğiyle giriş yapılarak izlenecek.

Açık öğretim dersleri nasıl işlenir?​

Dersler kitle iletişim araçları yollarıyla işlenir, TRT Okul kanalında, her gün 12 saat açıköğretim dersleri ile ilgili yayınlar yapılmaktadır. Ayrıca Anadolu üniversitesi bünyesindeki “aof e-ogrenme ” sitesinde ve diğer onlarca forum sitelerinde dersler ve sınavlarla ilgili destek verilmektedir.

UZEM'e giriş yapmak için telefon veya tablet cihazınızdan internet tarayıcısını açarak portal.uzem.omu.edu.tr adresine girmeniz gerekmektedir. Masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi mobil cihazlardan da canlı derslere katılabilmek için bu adımı takip etmeniz yeterli olacaktır.

Anadolu Üniversitesi ders içeriklerine erişmek için ekampus.anadolu.edu.tr adresine giriş yapabilirsiniz. Üniversite Kimliği (T.C. kimlik numarası ve şifre) ya da e-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemi ile giriş yaparak Derslerim bölümünden derslerinize erişebilirsiniz.

Ders kayıtlarını izlemek istiyorsanız, canlidershane.net üzerindeki öğrenci hesabınıza giriş yaparak sol klasörlerde bulunan "Online Gruplar" klasörü altından ilgili ders kaydını izleyebilirsiniz.

E Kampüs'e canlı derse katılmak için ise eKampüs'e giriş yaptıktan sonra sol menüde bulunan Takvim sekmesindeki "Canlı Ders Takvimi" bölümünden derslerin gün ve saatlerine erişebilirsiniz. Eş zamanlı katılamadığınız derslerin kayıtlarını ise eKampüs'ün "Canlı Ders Kayıtları" bağlantısından izleyebilirsiniz.

Açık öğretim canlı dersleri ise ekampus.anadolu.edu.tr bağlantısına giriş yaparak e devlet şifresi ya da üniversite kimliğiyle giriş yapılarak izlenebilir. Ayrıca, AÖF'ün TRT Okul kanalı üzerinden yayınlanan derslerini ve aof e-ogrenme sitesindeki destekleri de takip edebilirsiniz.

Üniversite ders kayıtlarını görmek istediğinizde e-Devlet Kapısı üzerinden Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı - Üniversite E-Kayıt Belge Sorgulama bölümünden bilgi alabilirsiniz. Herhangi bir konuda daha detaylı bilgi almak isterseniz, sormaktan çekinmeyin!

Geri