Uzatmanın anlamı ne demek?
uzatma ne demek? Uzatmak işi, temdit. Sıhhi tesisatçılıkta kısa boruları uzatmak için kullanılan, kısa boru parçası. Bir ucu kıyıya bağlı durumda denize uzatılıp bırakılarak kullanılan balık ağı.Bir konuyu uzatmak ne demek?
lafı uzatmak ne demek? Bir konuyu, ana konudan ayrılarak gereksiz ayrıntılarıyla anlatmak.Yardım eli uzatmak ne demek?
El uzatmak deyiminin anlamı yardımcı olmak, ya da dokunmak almak olarak iki ayrı anlama gelmektedir. Günümüzde genellikle kullanımı ilk anlamı olan yardım etmek olmaktadır. El uzatmak bir kişiye yardım etmek anlamında kullanılmaktadır. Bir diğer anlamı ise bir kişiye ya da bir eşyaya dokunmak, onu almaktır.
Yardım eli ne demek?
Yardım Eli Sigortası beklenmeyen ve ani kaza sonucu sürekli sakatlık ya da vefat durumunda sigortalıya ve/veya hakları oranında kanuni varislere tazminat ödeyen, ek olarak check-up, diş temizliği ve diş dolgusu gibi hizmetlerden ücretsiz faydalanmanızı sağlayan ferdi kaza sigortasıdır.
Turkcell yardım eli nasıl iptal edilir?
Yardım Eli Poliçenizi sertifika düzenlenmesinden itibaren 30 gün içerisinde iptal edebilir, prim tutarınızın tamamını alabilirsiniz.Verenel Derneği hangi cemaate bağlı?
Merkezi Kayseri’deki Yahyalı Cemaati’nin kolları olan Safa Vakfı ve ona bağlı Verenel Derneği ile Anadolu Gençlik Derneği, ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan 150-200 kişilik gruplara kamp adı altında dini eğitim veriyor.Yardım eli Turkcell ne kadar?
Yardım Eli Ferdi Kaza Sigortası ile günlük hayatta başınıza gelebilecek kaza sonucu sürekli sakatlık durumunda size, kaza sonucu vefat durumunda sevdiklerinize tek seferde toplu şekilde veya 10 yıl boyunca her ay düzenli olarak 1.250 TL maddi destek sağlıyoruz.
Turkcell Güvencell nedir?
Turkcell Ödemelerim Güvende Fatura Koruma Sigortası istek dışı işsizlik, ferdi kaza ve kritik hastalık durumlarında Turkcell faturalarınızın ödenmesini teminat altına alan bir sigortadır.