AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Uzaktan ogretim ve acikogretim farki nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Uzaktan öğretim ve açıköğretim farkı nedir?​

UZAKTAN ÖĞRETİM ve AÇIK ÖĞRETİM FARKI Her ikisi de zamandan ve mekandan bağımsızdır. Uzaktan Öğretimde derse devam ve katılım zorunluluğu bulunur, Açık Öğretimde devam ve katılım zorunluluğu yoktur.

Üniversitelerde uzaktan öğretim nedir?​

Uzaktan öğretim, öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüse gelme zorunluluğunun bulunmadığı, tamamen sanal ortamda, canlı, görüntülü, sesli ve interaktif olarak derslerin işlendiği, uzaktan fakat yüz-yüze üniversite eğitiminin verildiği çağdaş bir eğitim sistemidir.
Uzaktan eğitim ücretli mi?
Tıp, Sosyal Bilimler, Bilgisayar Bilimleri, Beşeri Bilimler gibi onlarca temel alanı kapsayan derslere ücretsiz olarak erişim sağlayabilirsiniz. Uzaktan aldığınız eğitimlerin sertifikalarına sahip olabilmeniz için ise ücretli kayıt yapmanız gerekiyor.
Uzaktan Öğretim mi Açıköğretim mi?
Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim arasındaki fark: Uzaktan Öğretim derslerin Canlı Ders olarak yapılmasıdır. “AUZEF Uzaktan Öğretim Programlarına ÖSYM sınavları ile öğrenci alımı yapılmaktadır.” public Kişinin kendi öğrenme hızında öğrenim görmesine imkan sağlar.

Üniversite Uzaktan öğretim sınavları nasıl oluyor?​

Uzaktan Eğitim Sınav Sistemi Nasıldır? Vize Sınavları, internet üzerinden yapılmaktadır. Buna göre öğrenciler vize sınavlarını ev veya internet erişimi olan istediği bir ortamda bilgisayar başında “online” olarak yapacaktır.

Üniversite uzaktan eğitim yoklama alınıyor mu?​

Bununla birlikte diledikleri an ve mekanda girememiş oldukları derslerin video kayıtlarını da izleme imkanlarına sahiptirler. Dolayısıyla canlı ders esnasında yoklama almaya gerek duyulmamaktadır.
Uzaktan eğitim diploması geçerli mi?
Uzaktan eğitim ile örgün eğitim arasında diploma farkı bulunmamaktadır. Bu durum, online eğitim öğrencileri için de geçerlidir. Danışmanlığımız ile olan üniversitelerimiz akreditasyon bakımından geçerli ve YÖK kriterler uygun unsurlara sahip olan eğitim kurumlarıdır.
Auzef kaç para?
AUZEF’te dersler, zorunlu derslerden oluşur….Dönem Başlangıcı

AÖF yüksek lisans kaç TL?​

Anadolu Üniversitesi uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans programlarında bir ders saati 120 TL olarak ücretlendirilmiştir. Buna göre bir programın tüm derslerinin toplam ücreti 3960 TL olmaktadır. Ödemeler alınan ders saatine göre dönemlik olarak ve tek seferde alınmaktadır.

Öğrencilere uzaktan öğretim hizmeti veren üniversitemizdir.?​

Üniversitemiz hem kariyer hedefi olan profesyonellere hem de maddi yetersizlik nedeniyle uzak şehirlerde kazandığı üniversiteye gidemeyen öğrencilere gerçek bir üniversite eğitimini son derece uygun koşullarla sunmaktadır. Uzaktan öğretim sistemi engelli öğreciler için de ciddi imkanlar sağlamaktadır.
Uzaktan eğitim bir öğretim sistemi değildir.?
Uzaktan Eğitim ; bir açık öğretim sistemi ya da örgün öğretimin yanında başvurulan ikinci sınıf bir öğretim sistemi değildir. Aksine yıllardır ileri düzey gelişmiş ülkelerde uygulanan ve en yeni ölçme ve değerlendirme metotları kullanılan, en modern donanıma sahip eğitim sistemidir. Neden Uzaktan Eğitim?
Neden uzaktan eğitim?
Aksine yıllardır ileri düzey gelişmiş ülkelerde uygulanan ve en yeni ölçme ve değerlendirme metotları kullanılan, en modern donanıma sahip eğitim sistemidir. Neden Uzaktan Eğitim? Uzaktan Eğitimin Avantajları Nelerdir?

Uzaktan eğitimin avantajları nelerdir?​

Uzaktan Eğitimin Avantajları Nelerdir? Uzaktan Eğitim; Öğrenci merkezlidir. Uzaktan Eğitim; Fırsat eşitliği sunar. Uzaktan Eğitim; Fiziksel engelli öğrencilere eğitim olanağı sağlar. Uzaktan Eğitim; Geniş öğrenci kitlesine eğitim hizmeti sunabilen bir eğitim sistemidir. Uzaktan Eğitim; Zaman ve mekandan bağımsızdır.

Geri