Uzaktan egitim Yuksek Lisans diplomada yazar mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Uzaktan eğitim Yüksek Lisans diplomada yazar mı?​

Programı tamamladıktan sonra diplomada “uzaktan öğretim” ibaresi yer alacak mı? YÖK tarafından açıklanan 30.03.3017 tarihli Genel Kurul Kararı’na göre, uzaktan eğitim programları tamamlandıktan sonra verilen diplomalarda “uzaktan öğretim” ibaresinin bulunması zorunlu tutulmuştur.
Uzaktan eğitim Tezsiz Yüksek Lisans sınavları nasıl oluyor?
Üniversitelerin kendi bünyesindeki uzaktan eğitim yüksek lisans programlarında vizeler yani ara sınavlar internet ortamından yapılabilmekte iken bazı üniversiteler fiziksel ortamda final sınavı yapabilmektedir.

Uzaktan Yüksek Lisans Final sınavları nasıl oluyor?​

Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının Yarıyıl Sonu (Final) Sınavları 23.12.2017 tarihinde 10 (On) ilde (Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Ordu sınav merkezlerinde), merkezi sınav olarak yüz yüze oturumlar şeklinde yapılacaktır.
Istanbul Üniversitesi uzaktan eğitim diplomada yazıyor mu?
2012 yılı itibariyle 4 yıllık açıköğretim bölümleri; coğrafya, felsefe, iktisat, işletme, sosyoloji ve tarih. ve evet diplomanın üzerinde istanbul üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi yazacak.

AÖF uzaktan eğitim yüksek lisans sınavları nasıl oluyor?​

Sınavlar nasıl yapılıyor? Programlarda ara sınavlar; uygulama, proje, ödev, rapor, yazılı, sözlü vb. uzaktan öğretim teknolojilerinin kullanıldığı ölçme-değerlendirme yöntemlerinden yararlanılarak gözetimsiz olarak yapılır. Dönem sonu sınavları; gözetimli olarak yapılır.
Tezsiz yüksek lisans ta sınav var mı?
Tezsiz Yüksek Lisans İçin ALES Gerekli mi? ALES şartı tezsiz yüksek lisans programları için kaldırılmıştır. Hem devlet hem de vakıf üniversitelerinin tezsiz yüksek lisans programlarına ALES’siz girebilirsiniz.

AÖF Uzaktan Eğitim yüksek lisans sınavları nasıl oluyor?​

ATAUZEM sınavları nasıl oluyor?
ATAUZEM’de sınavlar nasıl yürütülmektedir? Vize sınavları internet üzerinden, final ve bütünleme sınavları ise belirlenen il merkezlerinde yüz yüze yapılmaktadır. Pandemi döneminde vize, final ve bütünleme sınavları internet üzerinden gerçekleştirilecektir.

Geri