Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Uzaktan egitim icin internet nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Uzaktan eğitim için internet nasıl alınır?​

Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır. Kampanya kapsamında Faturalı abonelerin EBA yönüne kalan bilgisini öğrenmek için KALAN yazıp 5555’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Devletin verdiği internet nasıl kullanılır?​

Türk Telekom aboneleri EBA yazıp 5555’e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler. Turkcell aboneleri ise “BİP” uygulamasındaki “Keşfet” menüsü altında bulunan “EBA” kanalını takip edip mesaj gönder ekranında yer alan “Hemen Kazan” seçeneği üzerinden başvuru yaparak bu hizmetten faydalanabilecek.

MEB online eğitim paketi nasıl alınır?​

MEB online eğitim paketi nasıl alınır?
Türk Telekom aboneleri EBA yazıp 5555’e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler. Vodafone, mart ayı sonuna kadar Eğitim Bilişim Ağı (EBA) içeriklerine erişmek isteyen kurumsal ve bireysel tüm müşterilerine Milli Eğitim Bakanlığı’nın 3 GB’lık desteğine 3 GB daha ekleyerek toplam 6 GB internet tanımlayacak.

EBA canlı ders internet ücretsiz mi?​

EBA canlı ders internet ücretsiz mi?
EBA üzerinden yapılan “canlı dersler” kampanya kapsamında sunulan ücretsiz internete dahil değildir.

Devlet internet veriyor mu?​

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan çevrimiçi sosyal eğitim platformu Eğitim Bilişim Ağı’nı (EBA), öğretmen ve öğrenciler kullanırken; Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell operatörler de 8 GB kadar varan ücretsiz interneti öğrencilere ücretsiz vereceklerini açıkladı.

Türk Telekom EBA 8 GB internet nasıl kullanılır?​

Bu GSM operatöründe herhangi ek bir başvuru sürecine ihtiyaç duyulmadan EBA’ya 3 veya 8GB ücretsiz erişim gerçekleşecek. Türk Telekom aboneleri EBA yazıp 5555’e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler.

Turkcell EBA 6 GB internet paketi nasıl yapılır?​

Turkcell EBA 6 GB internet paketi nasıl yapılır?
Bireysel ve kurumsal faturalı ve ön ödemeli ses hattına sahip Turkcell’li kullanıcılar, BiP’in Keşfet bölümünder yer alan EBA kanalı üzerinden eba.gov.tr ve EBA uygulamasında geçerli kazandıkları 3GB internet ikiye katlanarak 6GB olarak sunulmaktadır.

Milli Eğitimin verdiği internet nerelerde kullanılır?​

Milli Eğitimin verdiği internet nerelerde kullanılır?
Milli Eğitim Bakanlığı EBA (Eğitim Bilişim Ağı) Kampanyası
- Kampanyadan data hatları hariç, tüm faturalı ve faturasız aboneler faydalanabilecektir.
- Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır.

İnterneti nasıl kullanırız?​

İnterneti Nasıl Kullanmalıyız?
- İnternette ve sosyal ağlarda tasvir edici, betimleyici bilgiler paylaşmayın.
- Bilinen ve güvenli sitelerden işlem (alışveriş, iletişim, ticaret, dosya indirme vs.)
- İnternetten yaptığınız ödemeleri mutlaka kredi kartı hesap özetinden kontrol etmelisiniz.

Türk Telekom EBA 8 GB nasil kullanilir?​

TÜRK TELEKOM’DAN 8 GB İNTERNET Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır. Kampanya kapsamında Faturalı abonelerin EBA yönüne kalan bilgisini öğrenmek için KALAN yazıp 5555’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

EBA 8 GB internet Türk Telekom nasıl yapılır?​

EBA 8 GB internet Türk Telekom nasıl yapılır?
EBA’ya 3 veya 8GB ücretsiz erişim Türk Telekom aboneleri EBA yazıp 5555’e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler.

EBA 1 saatte ne kadar internet harcar?​

EBA 1 saatte ne kadar internet harcar?
Kısıtlı kullandırılmasına rağmen EBA altyapısının neredeyse her gün belirli saatlerinde çöktüğünü söyleyen bilgisayar öğretmeni şunları söyledi; “Tüm GSM operatörlerinde EBA sisteminde geçerli olacağı duyurulan 8 GB’lık internet kotasının canlı dersleri kapsamadığı uzaktan eğitimin ilk günlerinde fark edildi. 30 dakika …

EBA ücretsiz internet nasıl kullanılır?​

Devletin verdiği internet kaç gb?​

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Ocak ayının sonunda, aylık 25 GB interneti de olan 500 bin tablet yerine ulaşmış olacak” dedi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilere tablet desteğinin 3.fazında 66 bin tabletin daha teslim edildiğini duyurdu.

Merhaba! Uzaktan eğitim için internet nasıl alınır, devletin verdiği interneti nasıl kullanabilirsiniz ve MEB online eğitim paketlerinden nasıl faydalanabilirsiniz gibi konular hakkında detaylı bilgilere göz atalım:

- **Devletin Verdiği İnternet Nasıl Kullanılır?**
- Türk Telekom aboneleri EBA'ya 3 veya 8 GB ücretsiz erişim sağlamak için EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilirler. Turkcell aboneleri ise BiP uygulamasındaki "Keşfet" menüsünde bulunan "EBA" kanalını takip ederek bu hizmetten faydalanabilirler.

- **MEB Online Eğitim Paketi Nasıl Alınır?**
- Türk Telekom aboneleri EBA'ya 3 veya 8 GB ücretsiz erişim sağlamak için EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilirler. Vodafone müşterileri ise Eğitim Bilişim Ağı içeriklerine erişmek isteyenlere Milli Eğitim Bakanlığı'nın 3 GB'lık desteğine ek olarak 3 GB daha sağlayarak toplamda 6 GB internet sunmaktadır.

- **EBA Canlı Ders İnternet Ücretsiz mi?**
- EBA üzerinden yapılan canlı dersler, kampanya kapsamında sunulan ücretsiz internet hakkına dahil değildir. Bu nedenle canlı dersleri izlerken veri kullanımınızı kontrol etmek önemlidir.

- **EBA Ücretsiz İnternet Nasıl Kullanılır?**
- EBA.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulmaktadır. Faturalı ve faturasız aboneler kampanyadan faydalanabilirler.

- **EBA 1 Saatte Ne Kadar İnternet Harcar?**
- EBA'nın bir saatte ne kadar internet harcadığına dair net bir bilgi verilmemiş. Ancak canlı derslerin izlenmesi ya da diğer içeriklere erişim için genellikle veri kullanımı yapılacağı düşünüldüğünde, EBA kullanırken internet kullanımınızı gözlemlemekte fayda var.

Bu bilgiler ışığında, uzaktan eğitim için devletin sağladığı internet paketlerinden faydalanabilir, EBA üzerinden eğitim içeriklerine erişim sağlayabilirsiniz. Eğitim sürecinizde internetinizi verimli bir şekilde kullanmanız önemlidir, güvenlik önlemlerini almak ve güvenilir kaynaklardan bilgi edinmek de önemlidir.İyi günler!

Geri