- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Uzaktan eğitim için gerekli araç ve gereçler nelerdir?
Başlıca uzaktan eğitim teknolojileri: Mektup yoluyla öğretim, Basılı materyal, Radyo, televizyon, audio ve videokasetler, Çoklu ortam, bilgisayar destekli eğitim, elektronik posta, internet, veritabanları, Uydu teknolojileri ve video konferans olarak geniş bir yelpazede karşımıza çıkmaktadır.Uzaktan öğretim de okula gidilir mi?
Uzaktan Eğitim ; zamandan ve mekandan tamamen bağımsız bir şekilde öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüse gelme zorunluluğu olmaksızın mevcut var olan bilgisayar teknolojileri vasıtası ile tamamen sanal ortamda canlı, görüntülü, sesli olarak derslerin işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar izleyebileceği …Uzaktan eğitim modelleri nelerdir?
Uzaktan Eğitim Türleri Nelerdir?
Uzaktan eğitim uygulamaları nelerdir?
Uzaktan eğitimi kolaylaştıracak 15 uygulama
2022 uzaktan eğitim devam edecek mi?
Yapılan açıklamalara göre okullarda uzaktan eğitim kararı bulunmuyor. Ayrıca Bakan Koca da okullarda yüz yüze eğitimin devam edeceğini ve Türkiye’deki tüm müesseselerin kapanmadan okulların kapanmayacağını vurguladı.Uzaktan öğretim ile açık öğretim arasındaki fark nedir?
UZAKTAN ÖĞRETİM ve AÇIK ÖĞRETİM FARKI Her ikisi de zamandan ve mekandan bağımsızdır. Uzaktan Öğretimde derse devam ve katılım zorunluluğu bulunur, Açık Öğretimde devam ve katılım zorunluluğu yoktur.Uzaktan eğitim sisteminin özellikleri nelerdir?
Uzaktan Eğitimin Özellikleri
Uzaktan eğitim sistemleri nelerdir?
Uzaktan öğretim, öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüse gelme zorunluluğunun bulunmadığı, tamamen sanal ortamda, canlı, görüntülü, sesli ve interaktif olarak derslerin işlendiği, uzaktan fakat yüz-yüze üniversite eğitiminin verildiği çağdaş bir eğitim sistemidir.