AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Uzaktan egitim bitiyor mu?

Editör

Yeni Üye

Uzaktan eğitim bitiyor mu?​

Okullarda uzaktan eğitim sistemi 1 Haziran tarihine kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada okullarda karneler için temmuz ayını işaret etti.

Pandemi bittikten sonra uzaktan eğitim devam edecek mi?​

Pandemi bittikten sonra uzaktan eğitim devam edecek mi?
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk pandemiyle birlikte başlayan uzaktan eğitimin salgiının sona ermesinin ardından da kalıcı olacağını söyleyerek, “EBA altyapımızı güçlendirdik” dedi.

Eğitim sisteminde ne gibi değişimler olacak?​

4+4+4 olarak bilinen yeni sistemle 8 yıllık kesintisiz zorunlu eğitim yerine, 12 yıllık zorunlu kademeli eğitim getirildi. İmam hatiplerin orta kısımları yeniden açıldı. 66 aylık çocuklar zorunlu olarak ilkokula başladı. İlkokul, ortaokul ve liselerde serbest kıyafet uygulamasına geçildi.

2021-2022 uzaktan eğitim ne zaman bitecek?​

2021-2022 uzaktan eğitim ne zaman bitecek?
2021 – 2022 Eğitim ve Öğretim yılında, birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlarken 21 Ocak 2022 Cuma günü sona eriyor. İkinci dönem ise 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran 2022 Cuma günü eğitim ve öğretim yılı sona erecek.

Uzaktan eğitim ne zaman bitecek 2022?​

Milli Eğitim Bakanı Özer, “7 Şubat’ta, 81 ilde tüm sınıf seviyelerinde yüz yüze eğitime devam edeceğiz. Omicron ve vaka sayılarından dolayı yüz yüze eğitime ara vermeyeceğiz” dedi. Birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlamıştı. 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek.

Uzaktan eğitim ne zaman başlayacak 2022?​

Uzaktan eğitim ne zaman başlayacak 2022?
Milli Eğitim Bakanı Özer, “Öğretmenlerimize uzaktan eğitimde, seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağı’nı (ÖBA) kurduk. Bu platformu ilk kez 21 Ocak-7 Şubat 2022 tarihleri arasındaki 2 haftalık tatilde uygulayacağız.

2021-2022 uzaktan eğitim Olacak mı?​

2021-2022 OKULLAR KAPANIR MI? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, koronavirüs Omicron vakalarının artmasına ilişkin olarak, “Yüz yüze eğitim kararlılığımız devam ediyor. Şu an itibarıyla yüz yüze eğitime ara verme gündemimizde değil” dedi.

Uzaktan eğitime geçecek mi?​

Uzaktan eğitime geçecek mi?
Koronavirüs salgınının başında sosyal mesafeyi koruyabilmek adına okullar uzaktan eğitime geçti. Söz konusu süreçte yaklaşık bir buçuk yıl zaman zaman okullar açılsa da öğrenciler genellikle uzaktan eğitime devam etti. 6 Eylül 2021’de ise 2021-2022 eğitim öğretim yılı yüz yüze olarak başladı.

2022 yılında uzaktan eğitim Olacak mı?​

Yapılan açıklamalara göre okullarda uzaktan eğitim kararı bulunmuyor. Ayrıca Bakan Koca da okullarda yüz yüze eğitimin devam edeceğini ve Türkiye’deki tüm müesseselerin kapanmadan okulların kapanmayacağını vurguladı.

2022 de uzaktan eğitim var mı?​

2022 de uzaktan eğitim var mı?

Merhaba! Şu an için yapılan açıklamalara göre, 2022 yılında okullarda uzaktan eğitim kararı bulunmuyor. Sağlık Bakanı Koca da okullarda yüz yüze eğitimin devam edeceğini ve Türkiye'deki tüm müesseselerin kapanmadan okulların kapanmayacağını belirtti. Dolayısıyla, 2022 yılında uzaktan eğitim devam etmeyecek gibi görünmektedir. Eğitim ve esaslarının güncellenmesi ve değişmesi durumunda yapılacak yeni açıklamaları takip etmenizde fayda var.

Geri